Wednesday, April 17, 2024
   
Text Size

Cu traista-n băţ

Cele două muzee ale farmaciei din Europa se află în România. AFLĂ UNDE LE POŢI VIZITA

Cu traista-n băţ

muzeele farmaciei clujAţi ajuns la Cluj şi nu ştiţi cum să vă petreceţi timpul liber? Nu ezitaţi să daţi o raită prin Muzeul Farmaciei. Despre celălalt, veţi afla ceva mai jos.

 

Om + Natură = Ţesătura indestructibilă

Cu traista-n băţ

MATASEPAIANJENNu este o metaforă, ci o realizare cât se poate de concretă, care a atras admiraţia întregii lumi încă din 2009, constituind atracţia multor muzee printre care şi cel American de Istorie Naturală.

   

INAUGURARE: Muzeul „Valeriu Literat” îşi deschide porţile vineri, la Făgăraş

Cu traista-n băţ

muzeu FagarasDemn să rivalizeze cu cele mai importante muzee din ţară, mai complet şi, cu siguranţă, mai ieftin decât multe din ele, muzeul ,,Valeriu Literat" din Făgăraş se pregăteşte pentru un important eveniment care va rămâne mult timp ecou în istoria Cetăţii Făgăraşului, văzută de 40.000 de turişti în 2012.

   

Cea mai scumpă vacanță din lume costă un milion de lire sterline și include un sejur în România

Cu traista-n băţ

126Un site britanic care promovează produse de lux, VeryFirstTo, a creat un pachet turistic despre care se spune că este cel mai scump din lume, mai exact, un circuit de doi ani pentru a vizita cele 962 de monumente patrimoniu UNESCO din toată lumea (distribuite în 157 de țări), al cărui preț este de 990.000 de lire sterline.

   

Mărturie de la tragedia Titanicului: O vioară din lemn de trandafir, autentificată ca aparţinând şefului unei formaţii muzicale de pe vapor

Cu traista-n băţ

Vioara TitanicVioara din lemn de trandafir a dirijorului orchestrei de pe Titanic a fost autentificată, după şapte ani de cercetări. Instrumentul a fost descoperit ascuns într-un pod din Marea Britanie. Vioara constituie, acum, una dintre cele mai de seamă mărturii ale teribilului naufragiu din 1912.

Specialiştii recunosc că a fost nevoie de nu mai puţin de şapte ani pentru autentificarea originii acestui instrument muzical. Vioara i-a aparţinut lui Wallace Hartley, şeful unei mici formaţii instrumentale de pe Titanic, care a găsit incredibila inspiraţie să cânte până când transatlanticul s-a scufundat în Atlantic, pe 12 aprilie 1912.

   

Page 1 of 19