Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Cu traista-n băţ

Anul Nou Chinezesc: Ce semnifică și ce aduce Capra de Lemn pentru fiecare semn zodiacal

Cu traista-n băţ

horoscop-chinezesc-2015-anul-capreiNoaptea de miercuri spre joi face trecerea către Anul Nou Chinezesc, prilej de mare sărbătoare pentru chinezii din lumea întreagă. Conform astrologiei orientale, acesta este Anul Caprei de Lemn, un an „delicat" pe multe planuri.

 

Sărbătoare pe Valea Prahovei: ZILELE STAȚIUNII BUȘTENI, 5-8 FEBRUARIE

Cu traista-n băţ

zile oras busteni 2015Patru zile de distracție cu vedete, concerte, concursuri și multe surprize vă așteaptă la Bușteni, la finalul acestei săptămâni. De Zilele Orașului, în perioada 5 - 8 februarie, Pârtia Kalinderu este locul unde veți avea parte de multă voie bună.

   

MUZEUL JUDEŢEAN DE ŞTIINŢELE NATURII PRAHOVA: Programul activităților în săptămâna 2-8 februarie

Cu traista-n băţ

vizitatori palatul culturiiActivitatea expoziţională şi lucrul direct cu publicul al Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova se desfăşoară în şapte secţii, fiecare cu o identitate bine conturată, din punct de vedere al tematicii ştiinţifice şi al funcţionalităţii cultural-educative. Iată expozițiile temporare și cercurile programate în perioada 2-8 februarie 2015.

   

Prahova pe Broadway: Festivalul Ziua României din New York

Cu traista-n băţ

festival romania broadwayCea de a XVI-a ediție a Festivalului Ziua României pe Broadway va fi dedicată în întregime județului Prahova, una dintre regiunile cele mai prolifice și extraordinar de frumoase ale țării, se arată pe site-ul evenimentului.

   

Ziua Internațională a Animalelor, sărbătorită la Zoo Bucov și la Muzeul de Științele Naturii din Ploiești

Cu traista-n băţ

zooZiua Internațională a Animalelor, 4 octombrie, va fi marcată în Ploiești prin două evenimente la care invitații principali sunt copiii.

   

Page 1 of 24