Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Teatru Film

FESTIVALUL DE TEATRU TOMA CARAGIU A INCEPUT LA PLOIESTI

Teatru Film

index

Marţi seara, a inceput la Ploiesti cea de a 6 a ediție a Festivalului de Teatru Toma Caragiu.

Festivalul a fost deschis printr-o paradă a artiştilor pe catalige, statui vivante şi momente daruite de catre orchestra a Filarmonicii Ploieşti.

Primul spectacol a fost "Job Interviews", de Petr Zelenka, regia Alexandru Mâzgăreanu, care s-a jucat cu sala arhiplina, urmat de un dineu in foaierul Teatrului ploiestean.

URMARITI AICI PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI DE TEATRU TOMA CARAGIU PLOIESTI 2016

 

FESTIVALUL DE FILM DE LA PLOIEȘTI: Cristian Tudor Popescu susține un masterclass la PIFF 2015

Teatru Film

masterclass CTP la PIFFUnul dintre evenimentele speciale ale Festivalului Internațional de Film de la Ploiești (PIFF) este masterclass-ul susținut de Cristian Tudor Popescu pe tema filmului științifico-fantastic, folosind secvențe din blockbuster-ul „Inception", regizat de Christopher Nolan.

   

PIFF: Joi începe Festivalul Internațional de Film de la Ploiești. PROGRAMUL FESTIVALULUI

Teatru Film

cinema city afi palace ploiestiÎn perioada 19-22 februarie, la Cinema City din incinta AFI Palace Ploiești, va începe cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional de Film din municipiu (PIFF 2015). Anul acesta, spectatorii vor avea parte de scurtmetraje provocatoare, din toate genurile cinematografice.

   

CENTRUL DRAMATIC MYTHOS PLOIEȘTI: Seară de poezie și film

Teatru Film

umilinta afis film catalin apostolLuni, 2 februarie, începând cu ora 17.00, la Centrul dramatic "Mythos" Ploiești, cu sediul în Palatul Culturii, are loc un eveniment cultural deosebit: o seară de poezie, urmată de prezentarea unuia dintre cele mai apreciate filme românești.

   

MUZEUL „I. L. CARAGIALE” PLOIEŞTI: Concursul de personaje va putea fi urmărit pe site-ul Muzeului de Istorie

Teatru Film

concurs caragiale contemporanul nostruConcursul interjudeţean interpretare a personajelor caragialiene, intitulat „Caragiale, contemporanul nostru", are loc la Muzeul dedicat scriitorului, din Ploieşti, în perioada 24-25 ianuarie 2015, începând cu ora 09.00.

   

Page 1 of 28