Monday, July 15, 2024
   
Text Size

Teatru Film

CE VEDEM LA TEATRU? SPECTACOLELE SĂPTĂMÂNII!

Teatru Film

79035351 581794745916782 3081895023520776192 nASTĂZI, 16 DECEMBRIE, de la ora 17.30, în foaierul Teatrului, vă invităm la vernisajul expoziției de pictură „IARNA NAIVILOR". Nouă artiști plastici vă așteaptă să vă bucurați de lucrările care, prin mesaj, personaje, colorit şi situaţii, surprind aspecte ale vieţii cotidiene, în preajma Sărbătorilor de Iarnă. 

 

Festivalul Shakespeare de la Essen / Invitaţi: studenţii sibieni de la Facultatea de Litere şi Arte

Teatru Film

studentii-shakespeare-la-essenFestivalului „Shakespeare" are ca principal obiectiv analiza modului în care teatrul şi arta actorului contribuie la lumea din jurul nostru, facilitând întâlnirea unor studenţi de la actorie, ce provin din medii culturale diferite.

   

Marcel Iureş, prânz de duminică, printre sibieni

Teatru Film

MARCEL IURES„Din fericire, aici, la Sibiu, se scrie teatru. Se scrie istoria teatrului. În fiecare zi şi asta e remarcabil", mărturisea recent, maestrul Marcel Iureş, la întâlnirea dată sibienilor la Librăria Humanitas.

Au stat de vorbă. Actorul cu oamenii. Richard al III-lea cu spectatorii.
Un eveniment care a prilejuit iubitorilor de teatru să l vadă pe maestru dincolo de scenă şi, mai ales, să ia aminte la povestirile, mărturisirile acestuia.
Iată cum, pentru câteva zeci de iubitori de teatru şi artă prânzul unei duminici de primăvară s-a prefăcut într-o lecţie de viaţă din partea unuia dintre cei mai mari actori români.

   

În weekend respirăm teatru: 25 de ore, non-stop

Teatru Film

respira teatru 25 de ore non stopMaratonul teatral „25 de ore de teatru non-stop" revine la Sibiu, sub sloganul „RESPIRĂ. TEATRU", la cea de a treia ediţie a manifestării. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală „BIS", beneficiind de cofinanţare din partea Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

   

CINEFIDEL: Filmele de artă vin la Sibiu

Teatru Film

cinefidelÎncepând cu 29 martie 2013, iubitorii de filme de artă vor avea parte de un loc special, unde vor putea viziona cele mai noi producţii ale cinematografiei europene şi nu numai.

   

Page 1 of 21