Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Nu rata!

Timp de trei zile, la Câmpina, va curge miere!

Nu Rata!

apicol-34641Mai sunt doar trei zile până la deschiderea celei de a  XI-a ediţii a Târgului Mierii 2016 !

 

PLOIEȘTI: Ateliere de Mărţişor la Muzeul de Istorie și Arheologie Prahova

Nu Rata!

ateliere martisoareMuzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova din Ploieşti, str. Toma Caragiu, nr.10, invită copiii, cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani, să participe la Atelierele de Mărţişor organizate de Biroul istorie în zilele de 21, 23 şi 28 februarie 2015, între orele 10.30 – 12.00.

   

Compania DISTILERIILE ALEXANDRION își propune sprijinirea statului pentru eradicarea băuturilor alcoolice contrafăcute

Nu Rata!

coniac alexandrion brand brancoveanuALEXANDRION GRUP își creează o nouă imagine și se identifică de acum înainte sub numele de DISTILERIILE ALEXANDRION. Toate operațiunile ALEXANDRION GRUP (producție, distribuție și import) având ca obiect de activitate produsele alcoolice vor fi cunoscute de acum încolo sub noul nume. Compania este implicată și în eradicarea băuturilor contrafăcute de pe piața românească.

   

COLEGIUL DE ARTĂ „CARMEN SYLVA” PLOIEȘTI: Cursuri gratuite de inițiere pentru clasa pregătitoare

Nu Rata!

afis mare liceu arta pregatitoareO nouă generație de elevi se pregătește să fie admisă la Colegiul de Artă din Ploiești. Și pentru anul școlar 2015-2016, liceul va avea clase pregătitoare, iar pentru completarea acestora, cei mici sunt pregătiți pentru a face față testelor vocaționale.

   

TÂRGUL MIERII 2015: CELE MAI DULCI CONCURSURI DIN ȚARĂ!

Nu Rata!

targul mierii 2015 afisTârgul Mierii 2015 va avea loc în perioada 20-22 febriuarie, la Casa Tineretului din Câmpina. Organizatorii anunță mai mult surprize față de edițiile anterioare, printre ele fiind concursurile cu premii consistente. Iată competițiile.

   

Page 1 of 77