Tuesday, July 16, 2024
   
Text Size

Nu rata!

NU RATAŢI! TRUPA ARHAIC, în CONCERT EXTRAORDINAR la Club Valhalla din Ploieşti

Nu Rata!

trupa arhaic 2Sâmbătă, 20 aprilie 2013, ora 20.00, iubitorii folkului sunt aşteptaţi la Terasa Valhalla (str. Ghe. Gr. Cantacuzino, nr. 162) din Ploieşti, unde se va desfăşura concertul de promovare a albumului „SĂ TACI", al Trupei Arhaic.

 

LICEUL DE ARTĂ PLOIEŞTI: O nouă etapă de SELECŢIE PENTRU CLASA I

Nu Rata!

Liceul de Arta PloiestiLiceul de Artă „Carmen Sylva" din Ploieşti organizează, în luna mai, o nouă etapă de selecţie a copiilor pentru clasele vocaţionale de Muzică. VEZI CALENDARUL ŞI VÂRSTA DE PARTICIPARE.

   

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”: Săptămâna familiei, săptămâna fără TV

Nu Rata!

fara tvMai sunt două zile în care Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti" şi zibo.ro desfăşoară ediţia a IV-a a evenimentului intitulat „Săptămâna familiei, săptămâna fără TV", inclusă în programul „Să ştim mai multe, să fim mai buni", iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

   

Muzeul Ţăranului Român: Demonstraţie de turtă dulce şi acadelele

Nu Rata!

turtadulcecasutaPână vineri, 5 aprilie 2013, între orele 10.00- 16.00, Muzeul Ţăranului Român vă aşteaptă cu o invitaţie specială. Atelierul de turtă dulce şi acadele face parte din cadrul Săptămânii Şcoala Altfel, anul acesta desfăşurându-se sub titlul „Să ştim mai multe, să fim mai buni".

   

Armele Sibiului, expuse la Carei

Nu Rata!

ARMEDin această săptămână, iubitorii de istorie, pasionaţii de arme şi poveşti cavalereşti, dar şi curioşii din Carei sunt invitaţi la o nouă provocare: săbii, armuri, arme de luptă sau de paradă, securi pentru decapitare, imaginea unei lumi de altădată, rămasă astăzi în filele cărţilor de istorie, a romanelor de capă şi spadă ori în spusa legendelor face popas la Carei. Pentru că Arsenalul şi camera de arme a oraşului Sibiu vine la Muzeul Municipal Carei- castelul Karolyi.

   

Page 1 of 67