Monday, May 21, 2018
   
Text Size

Arte vizuale

Ambasador al artei in Ploiesti: Iarina Livia Slobozeanu

Arte vizuale

iarina 1

Cand talentul este incurajat, el devine arta
La 12 ani, Iarina Slobozeanu are deja o colectie de premii pentru concursuri de pictura si a devenit, in urma castigarii unei burse, singura ambasadoare a artei din Ploiesti, din partea Fundatiei Pentru Comunitate MOL Romania. Ea ne-a povestit cum a ajuns sa creeze si ce planuri are.

 

Expoziție de cărți poștale vechi și fotografii ale Cabanei Omu, într-o expoziție organizată la Muzeul de Artă din Ploiești

Arte vizuale

Artisti rotarieniO colecție impresionantă de fotografii și cărți poștale vechi ale Cabanei Omu, de pe platoul Bucegi, va putea fi admirată la Muzeul de Artă din Ploiești, în cadrul expoziției "Artiști rotarieni".

   

Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei: CONCURSUL DE PICTURĂ ŞI GRAFICĂ PENTRU COPII „UN REGE, O REGINĂ”

Arte vizuale

anrm concurs copiiPentru a promova valorile universale ale regalităţii, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (A.N.R.M.) organizează un concurs de desene pentru copii între 6-14 ani. Prin acest concurs se oferă un exerciţiu de creativitate care să dezvolte imaginaţia copiilor şi să-i inspire pentru cultivarea talentelor lor artistice. În acest fel se vor apropia de o lume cu prinţi şi prinţese, cu regi şi regine, oferindu-le o bază pentru înţelegerea ulterioară a sistemului monarhic de guvernământ.

   

Pictorul Marcel Bejgu a deschis noua stagiune de artă la Galeria din Ploiești

Arte vizuale

VERNISAJ MARCEL BEJGUJoi seara, zeci de artiști plastici din Prahova, dar și simpli iubitori de frumos s-au întâlnit la Galeria de Artă din Ploiești, acolo unde a avut loc vernisajul expoziției de pictură semnată Marcel Bejgu.

   

MUZEUL DE ARTĂ PRAHOVA / INTERVIU cu TUDOR ZBÂRNEA, directorul Muzeului Național de Artă al Moldovei: „În artă, cochetările sunt distrugătoare pentru că nu poți încerca să pari altfel decât ceea ce ești”. GALERIE FOTO

Arte vizuale

vernisaj tudor zbarneaPână la finalul lunii septembrie, ploieștenii au ocazia să vadă, pe simezele Muzeului Județean de Artă Prahova, o expoziție de pictură pe cât de originală, pe atât de provocatoare. Picturile aparțin artistului Tudor Zbârnea, director al Muzeului Național de Artă al Moldovei, supranumit de critici „pictorul de idei".

   

Page 1 of 37