Monday, May 21, 2018
   
Text Size

Oameni printre noi

I zâmbet dăruiești mai mult!

Oameni printre noi

I zambet afis mic

Ati participat vreodata la un eveniment caritabil? Este adevarat, in Ploiesti nu s-au prea organizat, iar daca au avut loc, ori nu au fost multe, ori nu au ajuns la urechile publicului. De data aceasta, va provocam, va invitam, va chemam la o astfel de seara. Adica voi cumparati un bilet cu 35 de lei si va distrati de la ora 18.00 pana dimineata, iar banii vostri se vor duce pe mancarea, hainele si medicamentele unor copii cu dizabilitati. Credeti ca ar fi o pierdere de timp sau o investitie prea mare? Ei bine, NU. Ba chiar ar putea fi una dintre cele mai reusite seri din acest an!

 

CRUCEA ROSIE PRAHOVA: Programul PRO-SANATATE a ajuns la final

Oameni printre noi

CURSURI FORMARE PROFESIONALAAsociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România si cu sprijinul Crucii Rosii Filialei Prahovaau implementat în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 proiectul strategic"PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă".

   

PRO-SĂNĂTATE: Crucea Roșie Prahova a finalizat cursurile de brancardieri

Oameni printre noi

brancardier cu pacientSocietatea Națională de Cruce Roșie din România a finalizat, în data de 28 ianuarie, în Ploiești, cursul gratuit de brancardieri. Toți cei 28 de participanți, angajați ai Spitalului Județean de Urgență Ploiești, au absolvit cu brio testele finale.

   

DEZVOLTARE PERSONALĂ: O zi de vacanță pentru cancerul de sân

Oameni printre noi

intalnire elevi apor iorgaPeste 20 de tineri și-au sacrificat câteva ore din vacanța intersemestrială pentru dezvoltarea personală. La inițiativa lor, Asociația „Tinerii voluntari" din Valea Călugărească a organizat o întâlnire la care elevii să afle ce îi interesează: aspecte psihologice proprii vârstei, dar și noțiuni despre responsabilitatea proprie asupra sănătății.

   

PROIECTUL „Împreună pentru sănătatea sânului”. Cele mai mari probleme în Prahova: Lipsa informării, a accesului la prevenție și a Registrului de Cancer

Oameni printre noi

conferinta SECS cancer sanSocietatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală a lansat, miercuri, raportul de cercetare cu privire la situaţia cancerului de sân în judeţul Prahova. Scopul proiectului a fost informarea organizațiilor nonguvernametale, a autorităților administrative și de sănătate spre ce nevoi din teritoriu își îndreaptă acțiunile și politicile de abordare a cancerului de sân, cel mai frecvent tip de afecțiune oncologică.

   

Page 1 of 22