Monday, May 21, 2018
   
Text Size

Bagă-ţi minţile-n cap!

ADEVERINTA MEDICALA PENTRU EXCURSIE ORGANIZATA DE SCOALA, CE DUCE LA DISCRIMINAREA ELEVILOR BOLNAVI CRONIC

Bagă-ţi minţile în cap!

elevi excursieAm primit recent, de la un medic de familie din Prahova, acest mesaj pe care il facem public.

 
   

Şase turişti au plecat din Caraiman cu circa 30 de flori de colţ. EI DE CE MAI AU VOIE PE MUNTE?

Bagă-ţi minţile în cap!

867cb700-26d4-11e4-8cd0-bddc3a80f8fb poz-latCâţiva turişti iresponsabili au rupt circa 30 de flori de colţ din munţii Bucegi. O imagine postată de o turistă contrariată de acest gest a devenit una dintre fotografiile cele mai distribuite de Facebook. Și revoltătoare!

   

APEL PENTRU SALVAREA MUZEULUI NAȚIONAL AL LITERATURII ROMÂNE: Instituția riscă evacuarea dacă Ministerul Culturii nu acționează

Bagă-ţi minţile în cap!

muzeul national al literaturii romaneÎn cadrul unui apel pe blogul său, Ionuț Vulpescu face un apel la reprezentanții Primăriei Capitalei, dar și la ministrul Culturii pentru a salva Muzeul Național al Literaturii Române de la evacuare și pierderea patrimoniului cultural. Redăm mai jos o parte din textul original pe care îl puteți citi AICI.

   

NOUL COD PENAL ȘI NOUL COD DE PROCEDURĂ PENALĂ: SCHIMBĂRILE pe care trebuie să le știi

Bagă-ţi minţile în cap!

noul cod penalArestul la domiciliu, zile amendă și separarea funcțiilor judiciare în procesul penal sunt doar câteva dintre MODIFICĂRILE CODULUI PENAL care intră în vigoare de la 1 februarie. Iată care sunt principalele schimbări ale acestor legi, pe care oricine ar trebui să le cunoască.

   

Page 1 of 11