Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Cu traista-n băţ

IZVOARELE: FESTIVALUL DULCEȚII, AL TRADIȚIILOR ȘI OBICEIURILOR DE PE VALEA TELEAJENULUI. GALERIE FOTO

Cu traista-n băţ

13. mioara panaitA fost sărbătoare mare pentru locuitorii comunei prahovene Izvoarele, acolo unde, în acest weekend, a avut loc Festivalul dulceții, tradițiilor și obiceiurilor de pe Valea Teleajenului. Două zile de cântece și voie bună, îndulcite de bunătăți din toată zona au avut scopul de a atrage turiști într-una dintre cele mai frumoase localități din țară.

 

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova: Aproximativ 8700 de vizitatori în tot județul!

Cu traista-n băţ

muz de istorie vizitatoriNoaptea Europeană a Muzeelor, aflată anul acesta la cea de-a zecea ediţie, a fost sărbătorită, sâmbătă, 17 mai 2014, în 13 dintre cele 16 secții muzeale ale Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova.

   

MUZEUL JUDEȚEAN DE ISTORIE ȘI ARHEOLOGIE PRAHOVA: Expoziție temporară „ARME DE FOC DIN COLECȚII MUZEALE”

Cu traista-n băţ

expozitie arme de foc ploiestiMuzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova deschide marți, 25 martie 2014, ora 12.00, la sediul său din Ploiești, strada Toma Caragiu, nr. 10, expoziția temporară „Arme de foc din colecții muzeale", organizată în colaborare cu Muzeul Național Bran.

   

Grapini dă lecţii ICR-ului: România va fi promovată în străinătate prin intermediul pictorilor şi sculptorilor români

Cu traista-n băţ

Maria GrapiniCataloagele şi lucrările pictorilor şi sculptorilor români vor fi prezente în sediile Institutului Cultural Român (ICR) din străinătate, în birourile de promovare turistică, dar şi în holurile hotelurilor din România, a declarat, agenţiei Mediafax, Maria Grapini, ministrul pentru IMM şi Turism.

   

Proiect Multilateral Comenius: „Să ne jucăm, să învăţăm", la Şcoala Gimnazială „Andrei Mureşanu” din Ploieşti

Cu traista-n băţ

proiect sc andrei muresanuŞcoala Gimnazială „Andrei Mureşanu" din Ploieşti este implicată, începând din august 2013, în derularea Proiectului Multilateral Comenius, intitulat Let's play, let's learn! − Să ne jucăm, să învăţăm!, cu durata de doi ani şcolari.

   

Page 3 of 24