Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Muzică

SPECTACOL DE DRAGOBETE: „Doamne ajută cui sărută/Şi prieşte cui iubeşte”, ediţia a III-a

Muzică

dragobete-la-romaniMuzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova din Ploieşti organizează marţi, 24 februarie 2015, la ora 11.00, cea de-a treia ediție a spectacolului dedicat acestei sărbători, intitulat „Doamne ajută cui sărută/Şi prieşte cui iubeşte". Evenimentul este organizat în colaborare cu Palatul Copiilor Ploieşti.

 

LIVE ÎN PLOIEȘTI: Concert EXPLOZIV al CVARTETULUI ARTYS!

Muzică

cvartet artys ploiestiSfârșitul de săptămână aduce, în Ploiești, din nou, muzică LIVE. De data aceasta, pe afiș este CVARTETUL ARTYS care vine cu un spectacol unic, o demonstrație explozivă de energie și exuberanță!

   

A murit Lesley Gore, interpreta hitului „It's my party”

Muzică

lesley gore its my partyCântăreaţa şi compozitoarea americană Lesley Gore, care a devenit celebră cu interpretarea hitului pop al anilor 1960 „It's my party" şi a fost unul dintre autorii muzicii de pe coloana sonoră a filmului „Celebritate/ Fame" din 1980, a murit, luni, la New York, la vârsta de 68 de ani.

   

EUROVISION 2015. Artiştii selectați pentru finala din România

Muzică

Eurovision-Song-Contest-2015Juriul Eurovision 2015 România a anunţat joi cine sunt finaliştii care vor participa la faza națională a concursului, care se ve desfășura pe 8 martie, la Craiova.

   

CÂNTĂREȚUL GREC DEMIS ROUSSOS A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ

Muzică

Demis Roussos Guitar largeCântăreţul grec Demis Roussos a murit la vârsta de 68 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a declarat pentru publicaţia Le Figaro fiica artistului, Emily.

   

Page 1 of 33