Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Cu traista-n băţ

Românii iubesc Noaptea muzeelor. Pentru unii, este singura dată din an când calcă pragul unor astfel de instituţii. GALERIE FOTO

Cu traista-n băţ

noapte muzeelorNoaptea Muzeelor 2013 a fost, în toată ţara un succes adevărat. 500.000 de români au luat cu asalt 180 de instituţii culturale. În Ploieşti, Noaptea Muzeelor a atras mii de prahoveni curioşi atât de exponate, cât şi de acţiunile organizate de muzee.

 

Ziua internaţională a Muzeelor şi Noaptea Europeană a Muzeelor la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova

Cu traista-n băţ

muzeul crama 1777Principalul eveniment al ediţiei Zilei Internaţionale a Muzeelor, de anul acesta, în cadrul Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova este inaugurarea Muzeului «Crama 1777 Valea Călugărească» şi vernisajul expoziţiei permanente a acestuia. Toate secţiile Muzeului de Istorie Prahova vor fi deschise în această seară. VEZI PROGRAMUL.

   

Cele două muzee ale farmaciei din Europa se află în România. AFLĂ UNDE LE POŢI VIZITA

Cu traista-n băţ

muzeele farmaciei clujAţi ajuns la Cluj şi nu ştiţi cum să vă petreceţi timpul liber? Nu ezitaţi să daţi o raită prin Muzeul Farmaciei. Despre celălalt, veţi afla ceva mai jos.

   

Om + Natură = Ţesătura indestructibilă

Cu traista-n băţ

MATASEPAIANJENNu este o metaforă, ci o realizare cât se poate de concretă, care a atras admiraţia întregii lumi încă din 2009, constituind atracţia multor muzee printre care şi cel American de Istorie Naturală.

   

INAUGURARE: Muzeul „Valeriu Literat” îşi deschide porţile vineri, la Făgăraş

Cu traista-n băţ

muzeu FagarasDemn să rivalizeze cu cele mai importante muzee din ţară, mai complet şi, cu siguranţă, mai ieftin decât multe din ele, muzeul ,,Valeriu Literat" din Făgăraş se pregăteşte pentru un important eveniment care va rămâne mult timp ecou în istoria Cetăţii Făgăraşului, văzută de 40.000 de turişti în 2012.

   

Page 6 of 24