Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Viaţa ca o artă

DESPRE DRAGOSTE ŞI IDEI, DE CAMELIA IULIANA RADU

Viaţa ca o artă

dragoste ideiSunt oameni care nu îşi pot accepta sentimentele, atâta vreme cât evenimentele o iau pe un alt drum decât aşteptările proprii. Pur şi simplu nu au inventivitatea necesară de a depăşi tiparele artificial create, în timp, despre „cum trebuie să fie o relaţie... perfectă". A se citi, de multe ori, comodă!

 

ZIUA EROILOR: Cine îi dă o lecţie lui Superman?

Viaţa ca o artă

ziua eroilorAvem nevoie de modele? Cu siguranţă! Numai să ne învrednicim să le căutăm, să le găsim, să le preţuim şi să le împărtăşim unii cu alţii! Iată povestea lui Moş Milucă din Ţara Făgăraşului, o istorioară aflată în ajunul Zilei Eroilor şi trimisă de colaboratoarea noastră din Sibiu, Nicoleta Ioniţă. Povestea o poate surclasa pe cea a lui Superman (cel mai influent şi popular supererou din toate timpurile). Să o ascultăm şi să luăm aminte. Şi n-ar fi truda prea mare dacă am spune-o şi copiilor noştri.

   

APOR: Proiectul SUNT FEMEIE ORICE AR FI, nominalizat la GALA MEDICA 2013

Viaţa ca o artă

campanie sunt femeie orice ar fiPrintre proiectele nominalizate la GALA MEDICA 2013, se află, în acest an, şi Campania iniţiată în judeţul Prahova şi susţinută de către Asociaţia Pacienţilor Oncologici - România (APOR), „SUNT FEMEIE ORICE AR FI", cu scopul conştientizării importanţei depistării precoce a cancerului de sân. Este unicul proiect care reprezintă Prahova la nivel naţional, în cadrul Galei Medica 2013. Este unicul proiect care reprezintă Prahova la nivel naţional, în cadrul Galei Medica 2013.

   

CRUCEA ROŞIE Filiala PRAHOVA: „Zilnic, vin oameni săraci! Avem nevoie de sprijinul prahovenilor pentru a-i ajuta!”. VEZI UNDE POŢI DONA

Viaţa ca o artă

containere banca de alimenteFiliala Prahova a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie se confruntă, săptămânal, cu numeroase solicitări pentru ajutor din partea locuitorilor. Organizaţia umanitară a devenit, pentru mulţi, singura speranţă de viaţă, în condiţiile în care oamenii nu au niciun venit.

   

PROIECT ECOLOGIC: Elevii prahoveni au fost premiaţi pentru ECOATITUDINE. GALERIE FOTO

Viaţa ca o artă

premiere ecoatitudineZeci de elevi prahoveni s-au întâlnit, astăzi, la festivitatea de premiere a celei de-a treia ediţii a proiectului „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informaţie, Acţiune", din cadrul Campaniei de Educaţie Ecologică şi Mediu, desfăşurată în şcolile din judeţ.

   

Page 3 of 33