Tuesday, April 16, 2024
   
Text Size

Viaţa ca o artă

buna dimineaţa, prieteni! LA MULţI ANI, 2013

Viaţa ca o artă

f1

Buna dimineaţa, prieteni! LA MULţI ANI, 2013, la mulţi ani frumoşi, aşa cum spune prietenul nostru, GHEORGHE SIMON, 

COPILARIA, PUTERNICIA, DUHUL INSUFLETITOR AL ARDERII DE SINE, SEMETIA GINDULUI, VITEJESTE, ZIMBETUL SUFLETULUI, COPIL, SI BISERICA RASARIND INTRE COLINE, INSINGURATA PRECUM CAPITELE DE FIN, BRANCUSIENE, ACESTEA, TOATE, PREFIGURIND INNOIREA, JERTFIREA ! CLIPE INSPIRATE IN DUHUL IUBIRII SI AL POEZIEI ! LA MULTI ANI !

 

 Mihaela Ardei

 Buna dimineata in 2012! Azi e ziua in care ne trezim intr-un an in care pesimistii isi pierdusera credinta, dar am renascut mai puternici si mai luminati. Tot azi facem bilantul si ne bucuram de realizari in timp ce invatam din ce-am gresit in 2012. Pentru ca spre seara, sa facem loc pentru noi experiente ... sa primim cum se cuvine anul 2013, care citit invers, cu putina imaginatie inseamna Eros :D ... si poate ca nu degeaba ... :)

 

citate cu sens :)

Ovidiu Bufnila Prieteni, Anul Nou, 2013,a venit deja in Australia! Se apropie de noi in mare viteza! Sa fim mai buni! Sa ne iubim mai mult! Sa daruim mai mult! Sa tine aproape de Romania! Sa nu lasam Romania in mana altora! Va iubesc!Ce sa va mai zic, va doresc sa fi...See More
16 hours ago · Unlike · 1

Ovidiu Bufnila La Multi Ani! Va urez tuturor, dragoste nebuna, iubire nebuna, bogatie sufleteasca nebuna de legat! Sa fiti armoniosi si haiosi! Sa va imbogatiti fiecare in felul vostru angelic,dracos si eficient! Sa nu va suparati deloc, sa radeti tot timpul si sa va bucurati de prieteni adevarati!

 

blog inquieto. restless blog. blogul cu neodihne .

Viaţa ca o artă

63772 508478082517189 1239126696 nAnul 2012 s-a împlinit. Nu pune bornă timpului, el curge pe mai departe…
Anul 2012 numără multe suflete proaspete… multe suflete care au trecut poarta veşniciei…
Anul 2012 pentru mine încheie o etapă. 2013, nou-nouţ, îl dedic respectului…
Nu poate fi iubire, prietenie, colegialitate, vecinătate, împreună social, fără respect.
Respect înseamnă adevăr, sinceritate, altruism, compasiune, ajutor, răbdare, acţiune şi
într-un cuvânt, păsare…
Nu fac niciun bilanţ, ştiu că 2012 a fost un an special cum fiecare an este…
Nu fac nicio prognoză lui 2013, îl voi trăi – cu voia Domnului – sub spectrul respectului.
Respect pentru valori, pentru oameni şi creaţie, pentru neputinţe şi neaşezări…
Îl voi trăi împreună cu voi minunaţi oameni ai acestei lumi. Niciunul dintre voi nu-i în plus.
Fiecare ditre voi reprezintă o lume.
Vă doresc tuturor aşa: sănătate, iubire, bucurii trainice, putere de creaţie, răbdarea şi curajul dozate optim, iar cel mai tare vă doresc să fiţi sinceri şi buni…

Autor, Valeriu Vg. Dragu

http://poezialuivaleriubarbu.wordpress.com/2012/12/30/2013-rispetto-respect-respect/

   

LA MULTI ANI 2013

Viaţa ca o artă

 
Las deoparte toate tristetile si neimplinirile!
Primul lucru pe 2013... am sa zambesc cat se poate de larg si am sa-mi spun: Dumnezeu ma iubeste, pe mine si pe fiecare!
In inima mea trebuie sa fie doar dragoste pentru semenii mei... famile, prieteni, dusmani si necunoscuti :)
In 2013 n-am sa cer nimic, nimanui... in schimb am sa daruiesc , dupa puterile mele si am sa fiu bogat... spiritual !!!
N-o sa-mi fie frica, n-am sa fiu suparat, doar o sa iubesc...
LA MULTI ANI 2013

Damian Vladimir

 

ne oprim .

gresim

noapte zi si intre.

animal suflet taina.

se sfarseste ceva.

un an un veac o clipa.

nu stim .

nu ne dorim sa fim

Oana Fortu

   

tristetea calatorului

Viaţa ca o artă

 
14274 10151227779960816 759087308 n...mi-a fost de mine insumi dor... ca de-un prieten care-a... murit...
si... m-am intors adesea si-am privit la toate cu tristeti de calator...
mereu oscilam intre doua contradictii, datoria de a spune adevarul si necesitatea de a-l ascunde, dar e preferabil sa nu stii nimic, decat ca ceea ce stii sa nu fie adevarat... un intelept spunea pe buna dreptate: vrei sa cunosti lucrurile ? priveste-le de aproape... vrei sa-ti placa ? priveste-le de departe.
uneori privim zguduiti de durere cum mor florile si din nou, incepem sa iubim primaverile... uneori ascultam cantecul lunii si din nou, incepem sa iubim noptile... uneori timpul ne acopera trupurile si asculta cantecul somnului si din nou, incepem sa ne iubim... apoi iti repeti din nou pentru a nu stiu cata oara, o sa fii in regula, asa e viata... dar parca stii ce este viata... viata este un salt unic catre fericire !
sa fiti iubiti si sa auzim numai de bine !

autor, Marius Nicolae

   

LA MULŢI ANI, 2013!

Viaţa ca o artă

8880 122299224599365 1631335504 nArte Fapte descoperă pe Face Book artişti, poeţi şi oameni frumosi care vă împărtăşerc secretele unei vieţi împlinite, proiectele lor, visele, speranţele şi năzuinele pentru 2013.

La mulţi ani, 2013! Bine ai venit!!

Pentru a trăi bine, frumos, împlinit, depinde doar de noi, de implicare, de dorinţă, de faptele noastre. Hai să facem o Românie mai bună, ăncepând cu noi înşine, cu casa noastră, cu gandurile noastre, cu fiecare zi!

Vom dedica aceste zile prietenilor nostri şi viselor frumoase cărora le dau drumul spre noi!

foto: Roberta Enache

Camelia Radu

 

 

Când un NOU AN vine, speranţele care nu s-au împlinit își iau la rândul lor alte speranţe și speră necontenit. Fiecare “nou” dă o șansă spre mai bine. Cum copii, se spune că, sunt viitorul nostru așa și noul an este parte din viitorul nostru și totul se poate schimba nu doar într-un an ci chiar și într-o secundă. Așa că, hai să sperăm, și noi, alături de speranţele noastre că acest an, 2013, va reprezenta o portiţă deschisă spre bucurii, împliniri, lacrimi de fericire și explozii de iubire. Hai să ne alimentăm sufletele cu iubire și să pornim într-o călătorie spre un sfârșit al lumii triste și spre o nouă eră a fericirii. Un An Nou fericit!

 Lu Böyte micul meu secret pt 2013- nu imi fac planuri. Vreau sa traiesc tot ce vine, cum vine! Multam fain de invitatie!

 

Alina Bailey "Pătrunde în clipă ca într-o cetate şi fii cel care caută sensul ascuns, ca pe o comoară râvnită şi aşteptată. Astfel, viaţa nu va fi doar o trecere de turist uimit, ci un răgaz de învăţare, de îmbogăţire a sufletului" pentru 2013

 

 

La Multi Ani, 2013 !Sunt aici si eu.

Poveste... 

A fost ca niciodata... intotdeauna ca niciodata... mereu altfel si totusi la fel. Mereu altceva desi acelasi lucru. Nimic nu seamana mai putin decat situatiile care se repeta... Mereu pe nagandite si de fiecare data urmand altor ganduri, altor framantari, de fiecare data promitandu-ne a nu mai repeta alte si alte greseli. Intotdeauna aducand bucurie si uitare, dar mereu in altfel, simtite altfel,in alt cadru, privite cu alti ochi. Aceeasi fericire, aceleasi sperante... Mereu frumusete, flori, culoare, soare, drumuri deschise si de fiecare data mai multa indoiala, mai mult realism crud, mai multa banalitate, mai multe compromisuri, mai multa teama de esec... mai multe greseli... Mereu dragostea aceea ce sterge in cateva clipe veacuri de singuratate si ani de nopti reci si goale. Mereu iubire si totusi din ce in ce mai putina incredere, mai putina dragoste... mereu fericire dar, din ce in ce mai scurta, mereu sperante si totusi din ce in ce mai multe amintiri, mai multa si mai cruda realitate...
Razi si lumea va rade cu tine... plangi si lumea va rade si mai tare. De regula ne esta mai usor sa vorbim despre bucurii, fericiri, impliniri... decat de esecuri, rateuri, nereusite, necazuri. Doar putin sunt cei dispusi sa te asculte si mai ales sa te-nteleaga, adica sa te ajute... La poarta de aur a destinului sufletele noastre se zbat infricosate de ceea ce va urma. Si atunci pornim plini de sperante catre taramul viselor intregi si fericite. Deodata incepi sa citesti timpul prin cel de langa tine... atatea asteptari, atatea bucurii se reatorc acum din amintiri.
Sa aveti o noapte linistita...

 

 

 

Adun bucuriile, dar si tristetile...ma bucur de timp si de fiecare fir de gand care ma face sa zambesc...imi promit sa rad mai mult, din tot sufletul, apoi sa plang de bucurie...sa mangai mai mult, sa alint mai mult, sa zambesc, sa soptesc tandrete...sa uit si sa iert, sa ma inalt si sa zbor, sa am aripi si prieteni deschisi...sa traiesc fiecare secunda pe care o primesc in dar... atat!

 

   

Page 8 of 29