Friday, May 24, 2024
   
Text Size

”Unici și diferiți” la Brașov: Câţi oameni cred că au controlul propriei vieţi?

Viaţa ca o artă

2508„Descoperă-ţi unicitatea şi iubeşte diferenţele" 
„Tu eşti mult mai mult decât ceea ce crezi că eşti"
„Fii tu primul care face diferenţa pentru a te bucura de o lume diferită"

Alina şi Andreea Şerban, avocate în Bucureşti şi la Milano, conduc propria societate de avocatură de 13 ani, dar în ultimii ani, pe lângă dezvoltarea profesională, precum master în Comunicare – Universitatea IULM Milano, Strategii de Business – Universitatea BOCCONI Milano, MBA – Universitatea IUM Monte Carlo, se ocupă foarte intens şi de propria dezvoltare personală care, din punctul lor de vedere, într-o formă sau alta, nu încetează niciodată. Au urmat diferite cursuri şi mastere din domeniul dezvoltării personale, spirituale, printre care se numără Master NLP by Richard Bandler, Professional Coaching – Milano, cursuri motivaţionale cu Antony Robbins, metoda Omega Healing Therapy ® by Dr. Roy Martina, Charismă şi Persuasiune cu Owen Fitzpatrick, programe de nutriţie, fondatoarele proiectului internaţional Be Different. Pictura este pasiunea lor, iar banii strânşi din vânzarea tablourilor sunt donaţi în scop caritabil.

"Alina şi Andreea sunt două prezenţe strălucite în România, care au dorit să împărtăşească abilităţile lor deosebite nu numai avocaţilor, dar şi profesioniştilor din alte domenii, precum şi oamenilor de afaceri. Pentru a reuşi în lumea de azi trebuie să-ţi accepţi şi să-ţi afirmi acele lucruri care te fac special. Cele două surori personifică foarte bine ideea diferenţei şi a unicităţii, mai cu seamă în modul paradoxal de a aduce o notă de spiritualitate în lumea corporatistă, notă pe care să o introducă apoi într-un amestec de o savoare cu adevărat unică.  Alina şi Andreea te vor ajuta să apreciezi cum poţi fi diferit şi cum poţi avea, prin aceasta, un impact asupra lumii în care trăieşti." - Owen Fitzpatrick -- Autor al cărţii Conversaţii cu Richard Bandler

"Le cunosc pe Alina şi pe Andreea de câţiva ani buni. Cele două surori au toată admiraţia şi tot respectul meu pentru felul în care au lucrat neobosit la crearea unor proiecte ce depăşesc cadrele profesiei de avocat sau ale atribuţiilor convenţional conferite profesioniştilor dintr-un anumit domeniu. Acolo unde alţii se mulţumesc să vadă provocări, ele realizează lucruri importante în cel mai scurt timp posibil. De aceea, este o plăcere deosebită pentru mine să scriu prefaţa pentru prima lor carte, convins totodată că vor urma şi altele, deoarece creativitatea lor e fără limite." - Dr. Roy Martina -- Medic cu peste 30 de ani de experienţă în medicina holistică, autor a peste 80 de cărţi, multe dintre acestea devenind bestselleruri, trainer şi speaker.

Vineri, Alina și Andreea Șerban vă așteptă la Brașov. Până atunci, un fragment din cartea lor UNICI ȘI DIFERIȚI:

***

Ce ai făcut pentru tine în ultimul timp? Ce ai mai descoperit la propria ta persoană? Cum simţi că te desăvârşeşti?

Într‑una din zile, vine la mine o prietenă şi, cu un ton foarte decis, îmi spune că s‑a hotărât că vrea un copil. Am întrebat‑o dacă este îndrăgostită şi ce noutăţi îmi poate spune, pentru că ştiam că nu are un partener. Mi‑a răspuns că este singură, dar că pe ea nu o interesează atât de mult partenerul şi că scopul ei este să aibă un copil, aşa că partenerul nu este prea important.

Am întrebat‑o:

— De ce vrei să faci un copil?

— Pentru că simt că mă împlineşte pe mine, ca persoană.

— Cum? Poţi să‑mi explici mai exact?

La această întrebare, parcă s‑a blocat şi nu putea să‑mi dea un răspuns. Neştiind ce să‑mi spună, mi‑a amintit faptul că are deja o vârstă şi că trebuie să facă un copil.

După două ore de coaching , am ajuns la concluzia că de fapt ea nu dorea un copil. Aceasta era o dorinţă, o convingere a mamei ei. Din acel moment, şi‑a schimbat percepţia şi s‑a relaxat. După trei luni s‑a îndrăgostit şi acum trăieşte o frumoasă poveste de iubire, care o împlineşte, iar anul viitor are programată şi nunta.

Vedeţi, nu întotdeauna acţiunile pe care le iniţiem sunt ale noastre şi nu întotdeauna ne reprezintă... Dar, aşa cum spuneam şi în alte capitole, este mult mai uşor să stai în zona de confort decât să ieşi din acea zonă şi să explorezi propria persoană. Bănuiţi oare câţi oameni cred că se cunosc şi sunt atât de convinşi că au controlul propriei vieţi?

   Alina şi Andreea Şerban sunt avocate în Bucureşti şi la Milano. Aceasta este prima lor carte.

„Totul are un sens diferit când aprinzi lumina unică a conştiinţei."
„Doar experienţa este diferită, sursa este unică."
„Eşti diferit doar atunci când te pui în locul celuilalt diferit de tine."
„Iubeşte, dăruieşte, mulţumeşte, în credinţa că toate cele necesare sunt date fiecăruia. Descoperă ce ţi s-a dat ţie."
„Eşti dornic să cunoşti lumea, dar cea mai valoroasă cunoaştere pe care o vei dobândi în acest proces este cea de sine."
„Fii diferit pentru o lume diferită."


Add comment


Security code
Refresh