Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Viaţa ca o artă

Camelia Radu, psiholog: „După normele UE, depresia nu este o afecțiune, ci o reacție firească la stresul accentuat”

Viaţa ca o artă

depresieÎn România, sunt 300.000 de cazuri noi de depresie în fiecare an. Psihiatrii spun că numărul celor care suferă de depresie aproape s-a dublat din cauza creșterii șomajului. În același timp, Organizația Națiunilor Unite atrage atenția că peste 800 de oameni primesc zilnic acest diagnostic, ceea ce plasează România pe locul doi în Europa.

 

BRAD: AER CURAT LA TINE ÎN CASĂ!

Viaţa ca o artă

Brad-lucruAparatele din gama Brad® sunt echipamente specializate în refacerea calităţii aerului. Dispozitivele specifice pe care incluse în aparat refac echilibrul molecular al aerului, distrug microorganismele din aer, înlătură mirosurile neplăcute specifice diverşilor poluanţi, pot să producă ozon pentru aseptizarea incintei.

   

Elevii ploieșteni, locul doi în lume la minitehnică!

Viaţa ca o artă

copii-tehnicaPatru elevi ploieşteni au realizat o jucărie amuzantă pentru colegii lor mai mici, mașinuță care le-a atras unul dintre premiile principale ale concursului internațional la care au participat.

   

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A ZÂMBETULUI: Ştiai că îţi poate salva sănătatea şi familia?

Viaţa ca o artă

smile zambetZiua Internaţională a Zâmbetului este sărbătorită în fiecare an, în prima vineri a lunii octombrie. Semnificaţia zilei a apărut la iniţativa artistului Harvey Ball care este şi designerul care a desenat şi promovat Smiley-ul.

   

CRUCEA ROŞIE ROMÂNĂ: APEL UMANITAR pentru persoanele afectate de INUNDAŢIILE DIN JUDEŢUL GALAŢI

Viaţa ca o artă

crucea rosie sinistratiFilialele de Cruce Roşie din toată ţara s-au mobilizat şi, în perioada următoare, vor continua sprijinul de urgenţă pentru persoanele din zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi. Vor fi transportate către localităţile distruse materiale de primă necesitate, atât din depozitele proprii de intervenţie la dezastre, cât şi din donaţiile provenite de la cetăţeni. Toate alimentele existente în depozitele Băncii de Alimente ale Crucii Roşii Române vor fi direcţionate către zonele afectate de inundaţii.

   

Page 2 of 33