Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Teatru Film

Doliu în lumea comediei: S-a stins Octavian Sava

Teatru Film

octavian savaScriitorul, textierul şi umoristul Octavian Sava a murit, luni seară, la vârsta de 85 de ani.

 

SERILE DE TEATRU: Rodica Popescu-Bitănescu joacă la Ploieşti. VEZI UNDE!

Teatru Film

rodica popescu bitanescu triunghiul femeilorMiercuri seara, se deschid, la Ploieşti, „Serile de teatru", un proiect cultural privat, organizat şi găzduit de Restaurantul TRIP 301. Începând de la opra 19.30, publicul ploieştean va putea viziona comedia „Triunghiul femeilor", scrisă şi regizată de cunoscuta actriţă Rodica Popescu-Bitănescu.

   

TEATRUL „TOMA CARAGIU” PLOIEŞTI: Programul spectacolelor din săptămâna 2-8 decembrie 2013

Teatru Film

teatrulTomaCaragiuTeatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti vă invită, şi în această săptămână să vizionaţi spectaciole de înaltă calitate şi să îi fiţi alături, la evenimentele culturale. Iată programul integral.

   

TEATRUL „TOMA CARAGIU” PLOIEŞTI: LUCRĂTOR 2.0: TURNEU NAŢIONAL DE REPREZENTARE A ŞOMAJULUI

Teatru Film

performeri lucrator 2.0Luni, 18 noiembrie de la ora 19.00, în Sala Teatrului „Toma Caragiu", se va desfăşura „LUCRĂTOR 2.0" - un proiect de reprezentare a tinerilor şomeri şi de democratizare radicală culturală.

   

FESTIVALUL NAŢIONAL DE TEATRU „TOMA CARAGIU" PLOIEŞTI 2013: „În ciuda bugetului scăzut, ne aşteaptă spectacole de foarte bună calitate"

Teatru Film

conferinta festival teatruAnul acesta, reprezentanţii Teatrului „Toma Caragiu" din Ploieşti au fost nevoiţi să se descurce cu buget de numai 25.000 de euro pentru a organiza cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de Teatru „Toma Caragiu". Patru zile de spectacole pentru adulţi şi copii vor atrage, la începutul lunii noiembrie, sute de ploieşteni în faţa scenelor din municipiu.

   

Page 4 of 28