Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Teatru Film

PLOIEȘTI: SEARĂ MEMORIALĂ ION STRATAN, cu Mihai Vasile și Ioan Mihai Cochinescu

Teatru Film

comemorare nino stratanCentrul dramatic Mythos din Ploiești dedică seara de joi, 2 octombrie, poetului Ion Stratan, printr-un spectacol cu totul special.

 

HOLLYWOOD-UL ÎN DOLIU: ROBIN WILLIAMS A MURIT

Teatru Film

robin-williamsActorul american Robin Williams, cunoscut în special pentru rolurile sale din filmele "Mrs. Doubtfire" şi "Cercul poeţilor dispăruţi", a decedat la domiciliul său şi se pare că este o sinucidere, a anunţat luni poliţia, citată de AFP.

   

ARSUNITED:RO: Interviu cu Maria Dinulescu

Teatru Film

maria dinulescuApreciată actriță din România, Maria Dinulescu (n. 2 mai 1981, Ploiești) a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale" din București, Facultatea de Teatru, Secția Actorie, clasa profesorilor Sanda Manu și Ion Cojar. A jucat în filme de mare succes, precum „California Dreamin'" și „Poveste de la scara C" ale regretatului regizor Cristian Nemescu, „Trafic" al lui Cătălin Mitulescu și în „Pescuit sportiv" al lui Adrian Sitaru, rol ce i-a adus premiul de "Cea mai bună actriță la Festivalul de la Buenos Aires".

   

PRAHOVA, SUB SEMNUL TEATRULUI: După Festivalul „Toma Caragiu" din Ploiești, începe Festivalul pentru Tineret „Primavera", la Sinaia

Teatru Film

festival teatru tineret sinaiaCea de-a VII-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru pentru Tineret „Primavera" se desfăşoară, anul acesta, în perioada 5-8 iunie, la Sinaia. „Primavera" este un festival naţional de teatru pentru tineri (liceeni şi elevi de gimnaziu), cel mai popular eveniment de acest gen din Prahova care se va desfăşura, de această dată, sub sloganul „Trăieşte Teatrul".

   

FESTIVALUL DE TEATRU „TOMA CARAGIU” PLOIEȘTI 2014: Structură nouă, concept nou de eveniment cultural

Teatru Film

festival teatru 2014 conf de presaFestivalul de Teatru „Toma Caragiu" 2014 se va desfășura, la Ploiești, în perioada 30 mai – 6 iunie, după un nou concept și o structură cu totul nouă pentru ploieșteni. Cu un buget restrâns și numai o scenă pentru desfășurarea spectacolelor, noul concept de festival aduce în atenția publicului, pe lângă piese noi, moderne, și regizorul, prin întâlnirea cu tinerii creatori de teatru din țară.

   

Page 2 of 28