Monday, September 25, 2023
   
Text Size

Teatru Film

ION CARAMITRU: Teatrul poartă în fiinţa lui mesajul veşniciei

Teatru Film

Ziua-Mondiala-a-teatrului-27-martie-2013Ziua Mondială a Teatrului a fost creată de Institutul Internaţional de Teatru în cadrul Congresului Mondial din 1961, la Viena, şi a fost sărbătorită prima oară în 1962, la 27 martie, ziua în care se deschidea stagiunea Teatrului Naţiunilor, la Paris.

 

Actorul român care are o stea pe cer cu numele său, pe scena din Sibiu. VEZI DESPRE CINE ESTE VORBA

Teatru Film

sala-thaliaVineri seara, sala „Thalia" din Sibiu a găzduit un spectacol dedicat activităţii de o viaţă a maestrului român cu numele căruia a fost numită o stea. VEZI CINE ESTE ACTORUL.

   

Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti: Programul spectacolelor în săptămâna 25-31 martie 2013

Teatru Film

teatrulTomaCaragiuSpectacole mai noi sau deja consacrate, actori îndrăgiţi, muzică bună şi o atmosferă aparte vă aşteaptă şi în ultima săptămână din martie, la teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti. Reprezentaţii pentru toate gusturile vor încheia această lună într-un nou maraton în lumina reflectoarelor.

   

Actorul Florin Zamfirescu sărbătoreşte Ziua Mondială a Teatrului împreună cu ploieştenii

Teatru Film

ziua mondiala a teatruluiMiercuri, 27 martie 2013, la ora 17.30, în sala Auditorium a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, din Ploieşti, actorul Florin Zamfirescu se va întâlni cu ploieştenii pentru a marca împreună Ziua Mondială a Teatrului, discutând despre „MAGIA ARTEI ACTORULUI". Intrarea este liberă.

Ziua Mondială a Teatrului a fost creată de Institutul Internaţional de Teatru în cadrul Congresului Mondial din 1961, la Viena şi a fost sărbătorită prima oară în 1962, la 27 martie, ziua în care se deschidea stagiunea Teatrului Naţiunilor, la Paris. De atunci, în fiecare an, la aceeaşi dată, comunitatea teatrală internaţională, artişti şi public deopotrivă, precum şi centrele naţionale din cele o sută de ţări membre ale Institutului Internaţional de Teatru celebrează

   

La Sibiu începe, astăzi, World Ballet Competition Open Romania

Teatru Film

BALETAstăzi începe, la Sibiu, World Ballet Competition Open Romania. Graţie, performanţă, talent, competiţie. Un eveniment cultural de prim rang în lumea dansului internaţional.

   

Page 2 of 21