Sunday, September 25, 2022
   
Text Size

Teatru Film

Programul spectacolelor Teatrului „Toma Caragiu” în săptămâna 26 noiembrie- 2 decembrie 2012

Teatru Film

teatrulTomaCaragiuentru săptămâna următoare, actorii Teatrului „Toma Caragiu" din Ploieşti pregătesc, aşa cum ne-au obişnuit, o pleiadă de spectacole de mare succes, pentru toate gusturile, pentru cei mari şi pentru cei mici.
Vezi mai jos programul spectacolelor programate pentru săptămâna 26 noiembrie- 2 decembrie 2012.

 

Suferinţa actorului Şerban Ionescu s-a sfârşit

Teatru Film

serban ionescuActorul Şerban Ionescu a încetat din viaţă în cursul serii de marţi, 21 noiembrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Avea doar 62 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!

   

Începe Festivalul de Film Studenţesc la Cluj

Teatru Film

festival-film-studentesc clujAproximativ 100 de filme din şapte ţări vor participa, timp de trei zile, la Festivalul de Film Studenţesc de la Cluj.

   

Festivalul de Teatru „Toma Caragiu” - un regal pe scenele ploieştene

Teatru Film

iuresmihaitaUna dintre ediţiile de excepţie ale Festivalului de Teatru „Toma Caragiu" Ploieşti, desfăşurată sub motto-ul „Feţele puterii", s-a încheiat, în acest weekend, la Ploieşti. Actori mari, nume cunoscute ale scenei româneşti dar şi spectacole de excepţie au avut loc în Ploieşti, atrăgând un număr record de spectatori.

   

Lucian Sabados, directorul Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, şi-a dat demisia

Teatru Film

lucian-sbadosDupă 21 de ani în slujba artei ploieştene, directorul instituţiei, Lucian Sabados, şi-a dat demisia de la conducerea Teatrului „Toma Caragiu" din municipiu. „A fost o decizie unilaterală", susţine regizorul. Cu toate acestea, colegi, prieteni şi colaboratori susţin că decizia le-a lăsat un gust amar.

   

Page 10 of 21