Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Teatru Film

Actorul Florin Zamfirescu sărbătoreşte Ziua Mondială a Teatrului împreună cu ploieştenii

Teatru Film

ziua mondiala a teatruluiMiercuri, 27 martie 2013, la ora 17.30, în sala Auditorium a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, din Ploieşti, actorul Florin Zamfirescu se va întâlni cu ploieştenii pentru a marca împreună Ziua Mondială a Teatrului, discutând despre „MAGIA ARTEI ACTORULUI". Intrarea este liberă.

Ziua Mondială a Teatrului a fost creată de Institutul Internaţional de Teatru în cadrul Congresului Mondial din 1961, la Viena şi a fost sărbătorită prima oară în 1962, la 27 martie, ziua în care se deschidea stagiunea Teatrului Naţiunilor, la Paris. De atunci, în fiecare an, la aceeaşi dată, comunitatea teatrală internaţională, artişti şi public deopotrivă, precum şi centrele naţionale din cele o sută de ţări membre ale Institutului Internaţional de Teatru celebrează

 

La Sibiu începe, astăzi, World Ballet Competition Open Romania

Teatru Film

BALETAstăzi începe, la Sibiu, World Ballet Competition Open Romania. Graţie, performanţă, talent, competiţie. Un eveniment cultural de prim rang în lumea dansului internaţional.

   

Steaua de sticlă, un spectacol ca un basm

Teatru Film

steaua de sticlaRecent, publicul Operei Naţionale Române din Timişoara a participat la spectacolul „Steaua de Sticlă", de Dan Ardelean. Feeria muzicală pe un libret semnat de Silvia Keerim, a însemnat o sărbătoare sonoră, la început de primăvară.

   

Zilele Culturii Luxemburgheze la Sibiu: „Monoclu, un portret al S. von Harden”

Teatru Film

MONOCLUTeatrul Naţional „Radu Stanca" Sibiu prezintă vineri, 15 martie, ora 19:00, spectacolul „Monoclu, un portret al S. von Harden", în regia lui Stéphane Ghislain Roussel.
Evenimentul are loc în cadrul Zilelor Culturii Luxemburgheze organizate, în acest an, la Sibiu.

   

Programul spectacolelor Teatrului „Toma Caragiu” în săptămâna 4 - 10 martie

Teatru Film

teatrulTomaCaragiuPrima săptămână din luna martie aduce la Teatrul „ Toma Caragiu" din Ploieşti, o pleiadă de reprezentaţii cu spectacole consacrate şi iubite de publicul ploieştean şi nu numai. Iată ofertele teatrale din acest interval. VEZI MAI JOS PROGRAMUL SPECTACOLELOR.

   

Page 9 of 28