Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Teatru Film

În weekend respirăm teatru: 25 de ore, non-stop

Teatru Film

respira teatru 25 de ore non stopMaratonul teatral „25 de ore de teatru non-stop" revine la Sibiu, sub sloganul „RESPIRĂ. TEATRU", la cea de a treia ediţie a manifestării. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală „BIS", beneficiind de cofinanţare din partea Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

 

CINEFIDEL: Filmele de artă vin la Sibiu

Teatru Film

cinefidelÎncepând cu 29 martie 2013, iubitorii de filme de artă vor avea parte de un loc special, unde vor putea viziona cele mai noi producţii ale cinematografiei europene şi nu numai.

   

ION CARAMITRU: Teatrul poartă în fiinţa lui mesajul veşniciei

Teatru Film

Ziua-Mondiala-a-teatrului-27-martie-2013Ziua Mondială a Teatrului a fost creată de Institutul Internaţional de Teatru în cadrul Congresului Mondial din 1961, la Viena, şi a fost sărbătorită prima oară în 1962, la 27 martie, ziua în care se deschidea stagiunea Teatrului Naţiunilor, la Paris.

   

Actorul român care are o stea pe cer cu numele său, pe scena din Sibiu. VEZI DESPRE CINE ESTE VORBA

Teatru Film

sala-thaliaVineri seara, sala „Thalia" din Sibiu a găzduit un spectacol dedicat activităţii de o viaţă a maestrului român cu numele căruia a fost numită o stea. VEZI CINE ESTE ACTORUL.

   

Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti: Programul spectacolelor în săptămâna 25-31 martie 2013

Teatru Film

teatrulTomaCaragiuSpectacole mai noi sau deja consacrate, actori îndrăgiţi, muzică bună şi o atmosferă aparte vă aşteaptă şi în ultima săptămână din martie, la teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti. Reprezentaţii pentru toate gusturile vor încheia această lună într-un nou maraton în lumina reflectoarelor.

   

Page 8 of 28