Monday, June 17, 2024
   
Text Size

Actorul român care are o stea pe cer cu numele său, pe scena din Sibiu. VEZI DESPRE CINE ESTE VORBA

Teatru Film

sala-thaliaVineri seara, sala „Thalia" din Sibiu a găzduit un spectacol dedicat activităţii de o viaţă a maestrului român cu numele căruia a fost numită o stea. VEZI CINE ESTE ACTORUL.

Un popas printre iubitorii de teatru cu spectacolul autobiografic „Confesiuni despre artă şi viaţă" a avut loc, la finalul săptămânii trecute, la Sibiu.

Sub titlul sugestiv „Confesiuni despre viaţă şi artă", destăinuirile omului de teatru s-au concretizează într-un eveniment consistent, de bun augur pentru lumea teatrului românesc.
Spectatorii au avut ocazia de a asculta povestiri despre personalităţile care i-au marcat destinul marelui actor, despre autografele primite de la Eugen Ionescu şi Salvador Dali, dar şi despre astrul care-i poartă numele.
„De ziua mea, cu prilejul împlinirii a 90 de ani, printre multele cadouri primite, s-a aflat şi unul care m-a uluit: am primit în dar o stea", a spus maestrul. Darul este unul oficial, certificat prin Oficiului Internaţional de Înregistrare a Stelelor (International Star Registry), a povestit actorul Radu Beligan.

Add comment


Security code
Refresh