Friday, April 19, 2024
   
Text Size

Teatru Film

Steaua de sticlă, un spectacol ca un basm

Teatru Film

steaua de sticlaRecent, publicul Operei Naţionale Române din Timişoara a participat la spectacolul „Steaua de Sticlă", de Dan Ardelean. Feeria muzicală pe un libret semnat de Silvia Keerim, a însemnat o sărbătoare sonoră, la început de primăvară.

 

Zilele Culturii Luxemburgheze la Sibiu: „Monoclu, un portret al S. von Harden”

Teatru Film

MONOCLUTeatrul Naţional „Radu Stanca" Sibiu prezintă vineri, 15 martie, ora 19:00, spectacolul „Monoclu, un portret al S. von Harden", în regia lui Stéphane Ghislain Roussel.
Evenimentul are loc în cadrul Zilelor Culturii Luxemburgheze organizate, în acest an, la Sibiu.

   

Programul spectacolelor Teatrului „Toma Caragiu” în săptămâna 4 - 10 martie

Teatru Film

teatrulTomaCaragiuPrima săptămână din luna martie aduce la Teatrul „ Toma Caragiu" din Ploieşti, o pleiadă de reprezentaţii cu spectacole consacrate şi iubite de publicul ploieştean şi nu numai. Iată ofertele teatrale din acest interval. VEZI MAI JOS PROGRAMUL SPECTACOLELOR.

   

Debut regizoral: „Artă cu seminţe prăjite”, de Cătălin Mihuleac

Teatru Film

ARTA cu seminte prajiteSpectacolul, comedie şi dramă, totodată, reprezintă o premieră absolută cu textul lui Cătălin Mihuleac, un text remarcat de critică şi publicat în antologii importante. „Artă cu seminţe prăjite" aduce şi debutul regizoral în lumea actorilor profesionişti pentru Lenuş Moraru, la Teatrul Tătăraşi, din Iaşi.

   

ANIVERSARE: 93 de ani de la naşterea lui Radu Stanca

Teatru Film

radu-stanca„Sunt cel mai frumos din oraşul acesta/ Pe străzile pline când ies n–am pereche,/ Atât de graţios port inelu–n ureche/ Şi–atât de–nflorite cravata şi vesta". Puţini ştiu că aceste versuri îi aparţin poetului, dramaturgului şi regizorului Radu Stanca.

   

Page 3 of 21