Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Oameni printre noi

CÂȚI ȘTIU ASTA: Ce drepturi au persoanele cu dizabilități la instituțiile de cultură și sport

Oameni printre noi

scaun cu rotilePrin lege, persoanele cu dizabilități pot intra gratuit la spectacole și la evenimente sportive. Aceste drepturi sunt prevăzute în Legea 448/2006 actualizată pentru persoanele cu handicap.

 

PLOIEȘTI: Asociația Pacienților Oncologici – România reia campania pentru depistarea precoce a cancerului de sân

Oameni printre noi

LogoAPOR, organizație nonguvernamentală pentru drepturile persoanelor cu afecțiuni oncologice, reia, în acest an, campania pentru depistarea precoce a cancerului de sân din cadrul programului „SUNT FEMEIE ORICE AR FI".

   

LABORATOR DE INFORMATICĂ pentru copiii cu dizabilități din Prahova

Oameni printre noi

laptopÎntr-un context social în care șansa la angajare a persoanelor cu diverse dizabilități este aproape nulă, Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic România, Filiala Prahova lansează un proiect prin care încearcă pregătirea tinerilor săi pentru cerințele pieței muncii.

   

PROIECT: „Fii precaut, acordă o şansă vieţii!”. GALERIE FOTO

Oameni printre noi

intalnire pilot batraniRecent, Fundaţia PANCUANTIC din Ploieşti a lansat proiectul „Fii precaut, acordă o şansă vieţii!". Scopul proiectului este acela de a forma, în rândul elevilor, atitudini preventive, astfel încât să nu cadă victime accidentelor rutiere.

   

SINAIA: Administratorul public al oraşului este cercetaş, dar şi finalist la „Gala Naţională a Voluntarilor 2013”

Oameni printre noi

marian panait sinaiaSinaia îşi susţine voluntarul finalist în Competiţia „Gala Naţională a Voluntarilor 2013". Este vorba despre administratorul public al oraşului Sinaia, Marian Valerie Panait, care s-a implicat în dezvoltarea voluntariatului şi a participat la numeroase acţiuni de voluntariat.

   

Page 8 of 22