Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Oameni printre noi

Congresul ALIANŢEI NAŢIONALE PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI: Consiliul de Onoare al asociației, constituit la Bușteni și flashmob spectaculos al monarhiștilor la Sinaia

Oameni printre noi

flashmob anrm sinaia cu umbreleÎn perioada 26-28 septembrie 2014, a avut loc la Buşteni, cel de-al doilea congres al asociaţiei ALIANŢA NAŢIONALĂ PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI. La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, membri din toate cele 17 filiale şi sucursale judeţene şi din Capitală, precum şi invitaţi din alte patru organizaţii judeţene în curs de constituire.

 

Medicii de la CENTRUL DE TRANSFUZIE SANGUINĂ PLOIEȘTI le vorbesc elevilor din Liceul „Toma Socolescu” despre celule stem și donarea de sânge

Oameni printre noi

donare sangeVineri, de la ora 12.00, pentru elevii din clasele a XII-a ale Liceului ploieștean „Toma Socolescu", a început o lecție mai puțin obișnuită. Medicii de la Centrul de Transfuzie Sanguină din Ploiești le explică tinerilor importanța celulelor stem și a donării de sânge.

   

A.P.O.R.: Campania „SUNT FEMEIE ORICE-AR FI!” ajunge miercuri la Valea Doftanei

Oameni printre noi

campanie sunt femeie orice ar fiAsociația Pacienților Oncologici România (APOR), în parteneriat cu Instituția Prefectului Prahova și Colegiul Medicilor Prahova, organizează miercuri, 24 septembrie, la ora 16.30, la Primăria Valea Doftanei, o nouă întâlnire între medicii oncologi ai asociației și femeile interesate de sănătatea sânilor lor.

   

PLOIEȘTI / Crosul caritabil RUN FOR FUTURE: Sâmbătă, 20 septembrie, ora 10.00, la Sala Sporturilor!

Oameni printre noi

run for future cros 20 septAsociația „Un Strop de Fericire" organizează sâmbătă, la ora 10.00, pe terenul Sălii Sporturilor Olimpia din Ploiești, competiția sportivă de alergare, cu strângere de fonduri în scop caritabil, RUN FOR FUTURE. În ultimele zece zile, s-au înscris 300 de participanți.

   

CAMPIONII ÎN PRAHOVA: Adi Petre, Radu Valahu și Mădălin Tănase au promovat sportul la Ziua Comunei Lipănești

Oameni printre noi

campionii la lipanesti - micÎn acest weekend, nume mari ale sportului românesc au fost alături de locuitorii comunei Lipănești, acolo unde a fost serbată ziua localității. În acest an, sportul a fost tema evenimentului care a atras peste 1.000 de tineri din întreaga zonă.

   

Page 5 of 22