Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Oameni printre noi

Asociația Pacienților Oncologici din România: Campanie în satele prahovene, pentru despistarea precoce a cancerului de sân!

Oameni printre noi

campanie sunt femeie orice ar fiAsociația Pacienților Oncologici din România (A.P.O.R.), în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Prahova și Colegiul Medicilor Prahova, a deschis o serie de întâlniri între medici oncologi și femeile din mediul rural prahovean.

 

BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „NICOLAE IORGA” DIN PLOIEȘTI: CAMPANIE PENTRU DONARE DE RECHIZITE

Oameni printre noi

afisrech1bunPână la finalul lunii septembrie, voluntarii Asociației pentru Educație NonFormală vă așteaptă la Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga" din Ploiești pentru a dona rechizite. Este vorba despre campania „Cutia cu rechizite”, în sprijinul copiilor din clasele mici, care provin din familii cu posibilități materiale reduse.

   

FORMARE PROFESIONALĂ prin CRUCEA ROȘIE PRAHOVA: Cursuri de BRANCARDIER în cadrul programului PRO-SĂNĂTATE

Oameni printre noi

brancardieriSocietatea Națională de Cruce Roșie din România Filiala Prahova organizează, începând din luna octombrie 2014, în municipiul Ploiești, cursul gratuit de formare profesională „Brancardier (cod NC 5132.1.4)".

   

CRUCEA ROȘIE FILIALA PRAHOVA: Primul punct de prim ajutor cu voluntari din zone rurale izolate

Oameni printre noi

salvator comunitar voluntarRecent, Crucea Roșie Filiala Prahova a deschis un punct de prim ajutor în satul Trenu, comuna Chiojdeanca. Inițiativa face parte din proiectul Crucii Roșii Române de a asigura primul ajutor în zonele izolate din mediul rural, acolo unde accesul serviciilor de urgență este mai dificil.

   

PRO-SĂNĂTATE: Au început cursurile de formare profesională la Spitalul Schuller. GALERIE FOTO

Oameni printre noi

CURSURI FORMARE PROFESIONALAPrimele beneficiare ale proiectului PRO-SĂNĂTATE au participat, deja, la primul curs de formare profesională „Îngrijitoare de bătrâni la domiciliu", organizat de către Crucea Roșie Filiala Prahova.

   

Page 6 of 22