Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Oameni printre noi

PRAHOVA: Viitorii poliţişti de la Câmpina salvează vieţi cu sângele lor

Oameni printre noi

campanie campinaO nouă campanie de donare de sânge a avut loc, la începutul acestei săptămâni, la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr" din Câmpina. Elevii care au ajuns la vârsta majoratului se pot mândri că, prin gestul lor, vor fi salvate vieţi.

 

PROIECT: CRUCEA ROŞIE pentru sănătatea sânului

Oameni printre noi

sanatatea sanuluiRecent, Crucea Roşie Română Filiala Prahova a lansat proiectul „Împreună pentru Sănătatea Sânului", iniţiat de către Societatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală (SECS), în cadrul unui parteneriat extins la nivel naţional.

   

CAMPANIE: Elevii de la liceul „Toma Socolescu” din Ploieşti donează sânge. GALERIE FOTO

Oameni printre noi

organizatori donare„DĂRUIEŞTE VIAŢĂ – VINO SĂ DONEZI SÂNGE" se numeşte campania în care s-au implicat peste 120 de elevi ai Colegiului ploieştean „Toma Socolescu". Copiii, toţi peste 18 ani, au hotărât să participe la această acţiune pentru că, spun ei, pot salva vieţi.

   

REMEMBER CERTEJ: 42 de ani de la cel mai mare DEZASTRU ECOLOGIC din România

Oameni printre noi

certejPatru decenii au trecut de la cel mai mare dezastru ecologic înregistrat în ultimul secol în România. Ruperea iazului de decantare de la Certej a ucis 89 de oameni şi a rănit alte 76 de persoane. Amintirile nopţii de groază din 30 octombrie 1971 încă îi bântuie încă pe foştii mineri.

   

ZIUA REGELUI: Majestatea Sa Regele Mihai I al României împlineşte 92 de ani. VEZI MANIFESTĂRILE CASEI REGALE

Oameni printre noi

REGELE MIHAI I AL ROMANIEI25 octombrie este ziua de naştere a Majestăţii Sale, Regele Mihai I al României. Astăzi, regele împlineşte 92 de ani. La mulţi ani, Majestatea Voastră!

   

Page 9 of 22