Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Oameni printre noi

MUZEUL JUDEȚEAN DE ISTORIE ȘI ARHEOLOGIE PRAHOVA: Programul activităților de Ziua Culturii Naționale

Oameni printre noi

Muzeul-de-Istorie-si-Arheologie-PloiestiLa Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, din Ploiești, va fi aniversată joi, 15 ianuarie 2015, ora 10.00, cea de a V-a ediție a Zilei Culturii Naționale, prin vernisarea expoziției temporare „Personalități culturale – restituiri documentare", dedicată acestui eveniment.

 

CRUCEA ROȘIE PRAHOVA: Nu ratați CURSURILE GRATUITE de formare profesională!

Oameni printre noi

CURSURI FORMARE PROFESIONALAProiectul PRO-SĂNĂTATE, desfășurat de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică CATALACTICA, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie, are scopul de a facilita accesul angajaților din sistemul medico-social la programele de formare profesională continuă. Mai multe cursuri gratuite sunt organizate în Prahova, cu ajutorul filialei județene a Crucii Roșii.

   

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI, marcată în Ploiești sub tema „Hobbyurile și accesibilitatea”

Oameni printre noi

aschfrÎn fiecare an, la data de 3 decembrie este marcată Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Dată a fost stabilită ȋn 1992, de Adunarea Generală a ONU, pentru a motiva populaţia să ȋnteleaga efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discrimiarea. ONU doreşte ca ȋntreaga lume să devină mai responsabilă ȋn ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi.

   

CRUCEA ROȘIE FILIALA PRAHOVA: Beneficiile formării profesionale continue - Cursul „Îngrijitoare bătrâni la domiciliu”

Oameni printre noi

CURSURI INGRIJITOARE DOMICILIUÎn data de 18 noiembrie 2014, în Municipiul Ploieşti, 28 de persoane au absolvit cursul „Îngrijitoare bătrâni la domiciliu (cod NC 5133.1.2)", derulat de către Societatea Națională de Cruce Roșie Filiala Prahova, în perioada 11 august 2014 - 17 noiembrie 2014, în cadrul proiectului strategic „PRO-SĂNĂTATE - Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă".

   

Trenul Regal ajunge în Ploiești de Ziua Națională

Oameni printre noi

principesa margareta tren regalLuni, 1 decembrie 2014, cu ocazia Zilei Marii Uniri, în memoria Regelui Ferdinand I Întregitorul și a Reginei Maria, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor face un drum simbolic, pe parcursul întregii zile, cu Trenul Regal.

   

Page 3 of 22