Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Oameni printre noi

CRUCEA ROȘIE FILIALA PRAHOVA: Noi condiții de eligibilitate în PROIECTUL „PRO-SĂNĂTATE”

Oameni printre noi

cursuri infirmiereCrucea Roșie Filiala Prahova, implicată în proiectul PROIECTUL „PRO-SĂNĂTATE ", a anunțat completarea condițiilor de eligibilitate pentru participarea la cursurile gratuite de formare profesională „Îngrijitoare bătrâni la domiciliu (cod NC 5133.1.2)".

 

PROIECTUL „PRO-SĂNĂTATE ”: A fost completată prima grupă la cursurile gratuite de formare profesională ale Crucii Roșii!

Oameni printre noi

cursuri infirmiereSocietatea Naţională de Cruce Roșie din România Filiala Prahova a finalizat, în această săptămână, înscrierile la cursul gratuit de formare profesională „Îngrijitoare de bătrâni la domiciliu (cod NC 5133.1.2)" care se va desfășura începând din luna august, la Spitalul Municipal Ploiești.

   

CRUCEA ROȘIE FILIALA PRAHOVA: Formare profesională continuă în domeniul medico-social prin proiectul PRO-SĂNĂTATE

Oameni printre noi

cursuri infirmiereCreșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă este scopul proiectului PRO-SĂNĂTATE, în cadrul căruia Societatea Națională de Cruce Roșie Română Filiala Prahova s-a implicat în calitate de partener, alături de Fundația pentru Recuperare, Integrare și promovare Socială ECHOSOC. Marți, Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA, organizator al proiectului, va prezenta public obiectivele acestei strategii de formare profesională continuă.

   

CRUCEA ROȘIE PRAHOVA, partener în proiectul PRO-SĂNĂTATE: Formare profesională pe fonduri europene pentru 140 de angajați fără calificare din spitalele prahovene

Oameni printre noi

cursuri infirmiereCreșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă este scopul proiectului PRO-SĂNĂTATE, în cadrul căruia Societatea Națională de Cruce Roșie Română Filiala Prahova s-a implicat în calitate de partener, alături de Fundația pentru Recuperare, Integrare și promovare Socială ECHOSOC.

   

NOU PREȘEDINTE LA ACADEMIA ROMÂNĂ

Oameni printre noi

ionel valentin vlad presedinte academia romanaAcademicianul Ionel Valentin Vlad este noul președinte al Academiei Române.

   

Page 7 of 22