Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Oameni printre noi

PALATUL ELISABETA: Porți deschise și dineu regal cu Majestatea Sa Regele Mihai I

Oameni printre noi

REGELE MIHAI I AL ROMANIEIMiercuri, 19 noiembrie, Majestatea Sa Regele Mihai I invită românii la evenimentul „Porți Deschise" la Palatul Elisabeta. Joi, 20 noiembrie, Majestatea Sa Regele Mihai I invită, la Palatul Elisabeta, doisprezece foşti Șefi de Stat din Europa Centrală şi de Est, în cadrul unui dineu regal oficiat cu ocazia împlinirii a douăzeci şi cinci de ani de la căderea comunismului.

 

CRUCEA ROȘIE: EXAMEN la absolvirea cursului gratuit de ÎNGRIJITOARE DE BĂTRÂNI LA DOMICILIU

Oameni printre noi

CURSURI FORMARE PROFESIONALAMarți, 18 noiembrie, la Hotel Central, va avea loc examenul de absolvire a cursului gratuit de formare profesională „Îngrijitoare bătrâni la domiciliu", organizat cu sprijinul Crucii Roșii Filiala Prahova în cadrul proiectului „PRO-SĂNĂTATE".

   

CRUCEA ROȘIE PRAHOVA: Cursuri gratuite de îngrijitoare pentru copii

Oameni printre noi

CURSURI FORMARE PROFESIONALAMarți, 2 decembrie, reprezentanții Societății Naționale de Cruce Roșie Filiala Prahova încep cel de-al treilea curs gratuit din cadrul proiectului „PRO-SĂNĂTATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din Romania la programele de formare profesională continuă". Iată care sunt condițiile de înscriere.

   

RĂDĂCINILE ÎNCEP SĂ IASĂ LA LUMINĂ!

Oameni printre noi

discutii arheologicePe Alexandru Berzovan l-am cunoscut la Târgoviște. Mă anunțasem pentru un interviu care, la început, părea protocolar. Însă povestea care a urmat a scos la iveală oameni frumoși, profunzi, de o înaltă calitate, pe care oricine s-ar simți onorat să îi cunoască așa cum sunt ei: inteligenți, comunicativi, pasionali pentru ceea ce fac și cu inima deschisă. Despre Alexandru am aflat că este arheolog din Arad și doctorand la Universitatea „Al. I. Cuza" din Iași, sub coordonarea profesorului universitar Nicolae Ursulescu.

   

CRUCEA ROȘIE FILIALA PRAHOVA: Cursuri gratuite de brancardieri prin programul PRO-SĂNĂTATE

Oameni printre noi

brancardieriSocietatea Națională de Cruce Roșie din România deschide, din această lună, în municipiul Ploiești, o nouă serie de cursuri gratuite pentru angajații din spitale care au nevoie de o calificare.

   

Page 4 of 22