Monday, May 21, 2018
   
Text Size

Un bărbat de naţionalitate română, arestat în cazul morţii scriitorului grec Menis Koumandareas

Literatură

Menis KoumandareasUn bărbat de naţionalitate română în vârstă de 25 de ani a fost arestat marţi, fiind suspectat de uciderea scriitorului Menis Koumandareas, unul dintre cei mai prestigioşi din Grecia, găsit strangulat la începutul lunii decembrie în locuinţa sa din Atena, a anunţat poliţia.

 

LA MULȚI ANI CELOR CARE POARTĂ NUMELE SF. IOAN! Ce să faci să îți meargă bine tot anul

Rădăcini

sf ioan 7 ianuarieAproximativ două milioane de români, în majoritate bărbaţi, îşi sărbătoresc onomastica miercuri, 7 ianuarie, cu ocazia Sfântului Ioan, potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

   

BOBOTEAZA: TRADIȚII ȘI SUPERSTIȚII

Rădăcini

boboteazaBotezul Domnului sau Boboteaza din 6 ianuarie, alături de ziua Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul, prăznuită în 7 ianuarie, marchează sfârşitul sărbătorilor de iarnă şi, totodată, al celor dedicate Naşterii Domnului. Credinţele din popor spun că, în ziua de Bobotează, se sfinţesc apele, ca să se alunge duhurile rele, şi se deschid cerurile. Sărbătoarea este însoțită de o mulțime de tradiții și superstiții. Iată ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot anul!

   

PREMIERĂ LA RÎFOV: BOBOTEAZA CAILOR 2015

Nu Rata!

BOBOTEAZA CAILORDupă mai mult de zece ani, locuitorii din Rîfov sărbătoresc Boboteaza într-un mod inedit: primarul Costin Cazanciuc va organiza Boboteaza Cailor, eveniment menit să pregătească cea mai importantă sărbătoare organizată în cinstea lor, în acest an: Ziua Comunei.

   

SPECTACOL DE MOȘ NICOLAE LA AFI PALACE: „GHETUȚA CU CADOURI”

Nu Rata!

GHETUTA CU CADOURI 2014 FINAL K3

Casa de Cultură „I.L.Caragiale" a Municipiului Ploieşti organizează vineri, 5 decembrie 2014, spectacolul „Ghetuţa cu cadouri".

   

Page 10 of 348