Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

ADEVERINTA MEDICALA PENTRU EXCURSIE ORGANIZATA DE SCOALA, CE DUCE LA DISCRIMINAREA ELEVILOR BOLNAVI CRONIC

Bagă-ţi minţile în cap!

elevi excursieAm primit recent, de la un medic de familie din Prahova, acest mesaj pe care il facem public.

 
   

Expoziție de cărți poștale vechi și fotografii ale Cabanei Omu, într-o expoziție organizată la Muzeul de Artă din Ploiești

Arte vizuale

Artisti rotarieniO colecție impresionantă de fotografii și cărți poștale vechi ale Cabanei Omu, de pe platoul Bucegi, va putea fi admirată la Muzeul de Artă din Ploiești, în cadrul expoziției "Artiști rotarieni".

   

PROIECT CULTURAL: Promovare de carte într-un spațiu non-formal - „Un livre, un jardin”

Literatură

afis un livre un jardinVicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader şi prefectul Judeţului Prahova, Rodica Paraschiv au avut miercuri, 25 februarie 2015 o întrevedere cu domnul Christophe Gigaudaut, consilier de cooperare al Ambasadei Franţei în România şi directorul Institutului Francez din România. Vizita oficialului francez are loc în contextul lansării proiectului ,,Un livre, un jardin"(O carte într-un parc), proiect ce se va desfăşura în intervalul martie - octombrie 2015, pentru a omagia 25 de ani de la înfiinţarea Alianţei Franceze Ploieşti.

   

SPECTACOL DE DRAGOBETE: „Doamne ajută cui sărută/Şi prieşte cui iubeşte”, ediţia a III-a

Muzică

dragobete-la-romaniMuzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova din Ploieşti organizează marţi, 24 februarie 2015, la ora 11.00, cea de-a treia ediție a spectacolului dedicat acestei sărbători, intitulat „Doamne ajută cui sărută/Şi prieşte cui iubeşte". Evenimentul este organizat în colaborare cu Palatul Copiilor Ploieşti.

   

Page 2 of 348