Monday, July 15, 2024
   
Text Size

GALATECA / The Rest is Yesterday: Modă, design, fashion de la 1600 până azi

Arte vizuale

invitatie Rest is YesterdayGALATECA vă invită la o expoziţie eveniment, „The Rest is Yesterday", ultima din seria expoziţiilor dedicate modei contemporane şi designului de fashion, din 1600 şi până în zilele noastre.

 

Anaid Art Gallery prezintă „ABlackJECTION”, semnată de Zsolt Berszán

Arte vizuale

Afis - ABlackJECTION - Zsolt BerszanVineri, 12 aprilie 2013, la ora 19.30, va avea loc, la ANAID ART GALLERY, vernisajul expoziţiei „ABlackJECTION" semnată Zsolt Berszán, curator Diana Dochia. Publicul amator de artă contemporană va putea viziona expoziţia în perioada 12 aprilie - 17 mai 2013.

   

Întâlnirea de joi la expoziţia „Mărturii. Frescele Mănăstirii Argeşului" la MNAR

Rădăcini

Manastirea ArgesuluiContinuând seria întâlnirilor specialiştilor cu publicul, Muzeul Naţional de Artă al României vă propune să participaţi joi, 11 aprilie 2013, orele 18.00, la o masă rotundă cu tema: „Mănăstirea Argeşului: un Saint Denis românesc?".

   

Biserica improvizată din Mârşa. Pentru unii, un lăcaş este un efort, pentru alţii, un moft

Bagă-ţi minţile în cap!

Biserica Marsa 2„Linişte de-ţi sparge timpanele

Ce a mai rămas azi din Întreprinderea Mecanică de altădată? Câteva sute de muncitori, câteva secţii în care se lucrează şi multe clădiri ce şi-au pierdut utilitatea. Din fosta turnătorie, de pildă, au mai rămas doar zidurile, la cantina unde se pregătea odinioară masa nu mai găteşte nimeni, pe pista de încercare a MLI-urilor (maşini de luptă) e o linişte de-ţi sparge timpanele, iar pe zidurile pe care se urcau odinioară maşinile de luptă, nici pomeneală de urme de şenile.

   

Balerină de nivel mondial la numai 11 ani, nu are cu ce să-şi continue cariera

Oameni printre noi

runiaPrin muncă şi pasiune, o copilă de numai 11 ani din Constanţa a ajuns printre primele balerine ale lumii. Runia, la vârsta ei, nu mai leagănă păpuşile, ci zboară pe poante şi poate da lecţii de eleganţă oricui. O aşteaptă o carieră de succes, însă nu are cu ce să participe la concursurile în care ar uimi lumea.

   

Page 6 of 277