Monday, May 21, 2018
   
Text Size

163 de la nașterea lui Caragiale: Manifestări în Ploiești

Literatură

bust caragiale ploiestiPrimăria municipiului Ploieşti, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Prahova, prin Biblioteca Judeţeană "Nicolae Iorga" şi Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova – Casa Memorială I.L.Caragiale, organizează manifestarea prilejuită de împlinirea a 163 de ani de la naşterea marelui dramaturg Ion Luca Caragiale.

 

Proiectul Educațional „Aproape de Caragiale”: Invitație la o acțiune simultană în toate școlile prahovene

Literatură

CaragialeCasa de Cultură „I. L. Caragiale" a Municipiului Ploiești organizează, vineri, 30 ianuarie 2015, Proiectul Educațional „Aproape de Caragiale", la împlinirea a 163 de ani de la naşterea marelui clasic.

   

PROIECTUL „Împreună pentru sănătatea sânului”. Cele mai mari probleme în Prahova: Lipsa informării, a accesului la prevenție și a Registrului de Cancer

Oameni printre noi

conferinta SECS cancer sanSocietatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală a lansat, miercuri, raportul de cercetare cu privire la situaţia cancerului de sân în judeţul Prahova. Scopul proiectului a fost informarea organizațiilor nonguvernametale, a autorităților administrative și de sănătate spre ce nevoi din teritoriu își îndreaptă acțiunile și politicile de abordare a cancerului de sân, cel mai frecvent tip de afecțiune oncologică.

   

CÂNTĂREȚUL GREC DEMIS ROUSSOS A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ

Muzică

Demis Roussos Guitar largeCântăreţul grec Demis Roussos a murit la vârsta de 68 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a declarat pentru publicaţia Le Figaro fiica artistului, Emily.

   

MUZEUL „I. L. CARAGIALE” PLOIEŞTI: Concursul de personaje va putea fi urmărit pe site-ul Muzeului de Istorie

Teatru Film

concurs caragiale contemporanul nostruConcursul interjudeţean interpretare a personajelor caragialiene, intitulat „Caragiale, contemporanul nostru", are loc la Muzeul dedicat scriitorului, din Ploieşti, în perioada 24-25 ianuarie 2015, începând cu ora 09.00.

   

Page 6 of 348