Friday, May 24, 2024
   
Text Size

Picturi de Luchian, Vermont, Băncilă, Aman, Petraşcu, la Timişoara

Arte vizuale

Stefan-Luchian-Primavara-Doua-muze50 de capodopere ale artei româneşti şi europene vă aşteaptă într-o expoziţie-tezaur în oraşul de pe Bega, la Hotelul Timişoara, Str. Mărăşeşti nr.1-3.

 

Muzeul Ţăranului Român / Maria Zapca: Cergi şi traiste din lână, după vechi tradiţii

Rădăcini

maria-zapcaMuzeul Naţional al Ţăranului Român vă aşteaptă miercuri, 17 aprilie 2013, ora 16.00, la vernisajul expoziţiei Mariei Zapca, care vă provoacă la o binevenită „întoarcere la rădăcini".

   

Omagiu lui Gheorghe Zamfir: Festivalul naiului

Muzică

Gheorghe ZamfirÎn 2013, Gheorghe Zamfir împlineşte 55 de ani de carieră artistică. În semn de omagiu, Uniunea Muzicienilor Interpreţi din România, în parteneriat cu Asociaţia de Tineret Ecou şi Centrul de Cultură Arcuş, organizează prima ediţie a Festivalului Naiului „Gheorghe Zamfir". Evenimentul se va desfăşura între 21-25 aprilie la Sfântu Gheorghe, Arcuş şi Braşov.

   

Festivalul Shakespeare de la Essen / Invitaţi: studenţii sibieni de la Facultatea de Litere şi Arte

Teatru Film

studentii-shakespeare-la-essenFestivalului „Shakespeare" are ca principal obiectiv analiza modului în care teatrul şi arta actorului contribuie la lumea din jurul nostru, facilitând întâlnirea unor studenţi de la actorie, ce provin din medii culturale diferite.

   

NU RATAŢI! TRUPA ARHAIC, în CONCERT EXTRAORDINAR la Club Valhalla din Ploieşti

Nu Rata!

trupa arhaic 2Sâmbătă, 20 aprilie 2013, ora 20.00, iubitorii folkului sunt aşteptaţi la Terasa Valhalla (str. Ghe. Gr. Cantacuzino, nr. 162) din Ploieşti, unde se va desfăşura concertul de promovare a albumului „SĂ TACI", al Trupei Arhaic.

   

Page 4 of 277