Monday, May 21, 2018
   
Text Size

FESTIVALUL DE FILM DE LA PLOIEȘTI: Cristian Tudor Popescu susține un masterclass la PIFF 2015

Teatru Film

masterclass CTP la PIFFUnul dintre evenimentele speciale ale Festivalului Internațional de Film de la Ploiești (PIFF) este masterclass-ul susținut de Cristian Tudor Popescu pe tema filmului științifico-fantastic, folosind secvențe din blockbuster-ul „Inception", regizat de Christopher Nolan.

 

PIFF: Joi începe Festivalul Internațional de Film de la Ploiești. PROGRAMUL FESTIVALULUI

Teatru Film

cinema city afi palace ploiestiÎn perioada 19-22 februarie, la Cinema City din incinta AFI Palace Ploiești, va începe cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional de Film din municipiu (PIFF 2015). Anul acesta, spectatorii vor avea parte de scurtmetraje provocatoare, din toate genurile cinematografice.

   

EUROVISION 2015. Artiştii selectați pentru finala din România

Muzică

Eurovision-Song-Contest-2015Juriul Eurovision 2015 România a anunţat joi cine sunt finaliştii care vor participa la faza națională a concursului, care se ve desfășura pe 8 martie, la Craiova.

   

Compania DISTILERIILE ALEXANDRION își propune sprijinirea statului pentru eradicarea băuturilor alcoolice contrafăcute

Nu Rata!

coniac alexandrion brand brancoveanuALEXANDRION GRUP își creează o nouă imagine și se identifică de acum înainte sub numele de DISTILERIILE ALEXANDRION. Toate operațiunile ALEXANDRION GRUP (producție, distribuție și import) având ca obiect de activitate produsele alcoolice vor fi cunoscute de acum încolo sub noul nume. Compania este implicată și în eradicarea băuturilor contrafăcute de pe piața românească.

   

COLEGIUL DE ARTĂ „CARMEN SYLVA” PLOIEȘTI: Cursuri gratuite de inițiere pentru clasa pregătitoare

Nu Rata!

afis mare liceu arta pregatitoareO nouă generație de elevi se pregătește să fie admisă la Colegiul de Artă din Ploiești. Și pentru anul școlar 2015-2016, liceul va avea clase pregătitoare, iar pentru completarea acestora, cei mici sunt pregătiți pentru a face față testelor vocaționale.

   

Page 4 of 348