Monday, July 15, 2024
   
Text Size

Om + Natură = Ţesătura indestructibilă

Cu traista-n băţ

MATASEPAIANJENNu este o metaforă, ci o realizare cât se poate de concretă, care a atras admiraţia întregii lumi încă din 2009, constituind atracţia multor muzee printre care şi cel American de Istorie Naturală.

 

UNIUNEA ARTIŞTILOR PLASTICI ROMÂNIA: Ploieştiul şi Iaşiul, împreună, pe simeze

Arte vizuale

camelia profirescuofelia hutulSub egida Uniunii Artiştilor Plastici din România, sâmbătă, 6 aprilie, la Ploieşti, va avea loc vernisajul expoziţiilor „În calea timpului" şi "Vestigii moldave", semnată de mâini graţioase ale picturii româneşti.

   

De la arta brută la arta povera sau Dialog peste garduri

Arte vizuale

afis PoveraExpoziţia de Ion Anghel şi Aurelian Buzăţoiu se va afla pe simezele Muzeului Naţional al Ţăranului Român în perioada 10 - 19 aprilie 2013, în Sala Foaier unde se va desfăşura şi venisajul programat pentru miercuri, la ora 18.00.

   

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”: Săptămâna familiei, săptămâna fără TV

Nu Rata!

fara tvMai sunt două zile în care Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti" şi zibo.ro desfăşoară ediţia a IV-a a evenimentului intitulat „Săptămâna familiei, săptămâna fără TV", inclusă în programul „Să ştim mai multe, să fim mai buni", iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

   

Curiozităţile lunii APRILIE

Rădăcini

aprilieAprilie sau Prier este patra lună a anului în calendarul Gregorian şi una dintre cele patru luni gregoriene cu o durată de 30 de zile.

   

Page 8 of 277