Monday, May 21, 2018
   
Text Size

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova: Descoperiri importante în comuna Gura Vadului

Rădăcini

muzeul de ista ahreologieSâmbătă, 14 februarie, pe terenul pensiunii turistice „Ferma Dacilor", din comuna Gura Vadului, au fost descoperite două obiecte de valoare istorică deosebită.

 

PLOIEȘTI: Ateliere de Mărţişor la Muzeul de Istorie și Arheologie Prahova

Nu Rata!

ateliere martisoareMuzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova din Ploieşti, str. Toma Caragiu, nr.10, invită copiii, cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani, să participe la Atelierele de Mărţişor organizate de Biroul istorie în zilele de 21, 23 şi 28 februarie 2015, între orele 10.30 – 12.00.

   

Anul Nou Chinezesc: Ce semnifică și ce aduce Capra de Lemn pentru fiecare semn zodiacal

Cu traista-n băţ

horoscop-chinezesc-2015-anul-capreiNoaptea de miercuri spre joi face trecerea către Anul Nou Chinezesc, prilej de mare sărbătoare pentru chinezii din lumea întreagă. Conform astrologiei orientale, acesta este Anul Caprei de Lemn, un an „delicat" pe multe planuri.

   

LIVE ÎN PLOIEȘTI: Concert EXPLOZIV al CVARTETULUI ARTYS!

Muzică

cvartet artys ploiestiSfârșitul de săptămână aduce, în Ploiești, din nou, muzică LIVE. De data aceasta, pe afiș este CVARTETUL ARTYS care vine cu un spectacol unic, o demonstrație explozivă de energie și exuberanță!

   

A murit Lesley Gore, interpreta hitului „It's my party”

Muzică

lesley gore its my partyCântăreaţa şi compozitoarea americană Lesley Gore, care a devenit celebră cu interpretarea hitului pop al anilor 1960 „It's my party" şi a fost unul dintre autorii muzicii de pe coloana sonoră a filmului „Celebritate/ Fame" din 1980, a murit, luni, la New York, la vârsta de 68 de ani.

   

Page 3 of 348