Monday, May 21, 2018
   
Text Size

DEZVOLTARE PERSONALĂ: O zi de vacanță pentru cancerul de sân

Oameni printre noi

intalnire elevi apor iorgaPeste 20 de tineri și-au sacrificat câteva ore din vacanța intersemestrială pentru dezvoltarea personală. La inițiativa lor, Asociația „Tinerii voluntari" din Valea Călugărească a organizat o întâlnire la care elevii să afle ce îi interesează: aspecte psihologice proprii vârstei, dar și noțiuni despre responsabilitatea proprie asupra sănătății.

 

TÂRGUL MIERII 2015: CELE MAI DULCI CONCURSURI DIN ȚARĂ!

Nu Rata!

targul mierii 2015 afisTârgul Mierii 2015 va avea loc în perioada 20-22 febriuarie, la Casa Tineretului din Câmpina. Organizatorii anunță mai mult surprize față de edițiile anterioare, printre ele fiind concursurile cu premii consistente. Iată competițiile.

   

Sărbătoare pe Valea Prahovei: ZILELE STAȚIUNII BUȘTENI, 5-8 FEBRUARIE

Cu traista-n băţ

zile oras busteni 2015Patru zile de distracție cu vedete, concerte, concursuri și multe surprize vă așteaptă la Bușteni, la finalul acestei săptămâni. De Zilele Orașului, în perioada 5 - 8 februarie, Pârtia Kalinderu este locul unde veți avea parte de multă voie bună.

   

CENTRUL DRAMATIC MYTHOS PLOIEȘTI: Seară de poezie și film

Teatru Film

umilinta afis film catalin apostolLuni, 2 februarie, începând cu ora 17.00, la Centrul dramatic "Mythos" Ploiești, cu sediul în Palatul Culturii, are loc un eveniment cultural deosebit: o seară de poezie, urmată de prezentarea unuia dintre cele mai apreciate filme românești.

   

MUZEUL JUDEŢEAN DE ŞTIINŢELE NATURII PRAHOVA: Programul activităților în săptămâna 2-8 februarie

Cu traista-n băţ

vizitatori palatul culturiiActivitatea expoziţională şi lucrul direct cu publicul al Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova se desfăşoară în şapte secţii, fiecare cu o identitate bine conturată, din punct de vedere al tematicii ştiinţifice şi al funcţionalităţii cultural-educative. Iată expozițiile temporare și cercurile programate în perioada 2-8 februarie 2015.

   

Page 5 of 348