Friday, May 24, 2024
   
Text Size

buna dimineaţa, prieteni! LA MULţI ANI, 2013

Viaţa ca o artă

f1

Buna dimineaţa, prieteni! LA MULţI ANI, 2013, la mulţi ani frumoşi, aşa cum spune prietenul nostru, GHEORGHE SIMON, 

COPILARIA, PUTERNICIA, DUHUL INSUFLETITOR AL ARDERII DE SINE, SEMETIA GINDULUI, VITEJESTE, ZIMBETUL SUFLETULUI, COPIL, SI BISERICA RASARIND INTRE COLINE, INSINGURATA PRECUM CAPITELE DE FIN, BRANCUSIENE, ACESTEA, TOATE, PREFIGURIND INNOIREA, JERTFIREA ! CLIPE INSPIRATE IN DUHUL IUBIRII SI AL POEZIEI ! LA MULTI ANI !

 

 Mihaela Ardei

 Buna dimineata in 2012! Azi e ziua in care ne trezim intr-un an in care pesimistii isi pierdusera credinta, dar am renascut mai puternici si mai luminati. Tot azi facem bilantul si ne bucuram de realizari in timp ce invatam din ce-am gresit in 2012. Pentru ca spre seara, sa facem loc pentru noi experiente ... sa primim cum se cuvine anul 2013, care citit invers, cu putina imaginatie inseamna Eros :D ... si poate ca nu degeaba ... :)

 

citate cu sens :)

Ovidiu Bufnila Prieteni, Anul Nou, 2013,a venit deja in Australia! Se apropie de noi in mare viteza! Sa fim mai buni! Sa ne iubim mai mult! Sa daruim mai mult! Sa tine aproape de Romania! Sa nu lasam Romania in mana altora! Va iubesc!Ce sa va mai zic, va doresc sa fi...See More
16 hours ago · Unlike · 1

Ovidiu Bufnila La Multi Ani! Va urez tuturor, dragoste nebuna, iubire nebuna, bogatie sufleteasca nebuna de legat! Sa fiti armoniosi si haiosi! Sa va imbogatiti fiecare in felul vostru angelic,dracos si eficient! Sa nu va suparati deloc, sa radeti tot timpul si sa va bucurati de prieteni adevarati!

Add comment


Security code
Refresh