Friday, April 19, 2024
   
Text Size

Teatru Film

Festivalul de Teatru „Toma Caragiu” Ploieşti: „Oamenii de valoare sunt aici. Ei stau la îndemâna puterii şi cer doar respect”

Teatru Film

fest teatru Cea de-a doua ediţie a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu", cu tema „Feţele puterii", a început, aseară, cu o serie de manifestări culturale care au atras sute de spectactori. Teatrul ploieştean a fost gazda deschiderii evenimentului, iar cele două spectacole au generat ropote de aplauze.

 

PROGRAMUL Festivalului de Teatru „Toma Caragiu” Ploieşti 2012

Teatru Film

teatrulTomaCaragiuCu o tematică aparte, Feţele puterii, cea de-a doua diţie a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu” Ploieşti se anunţă se anunţă una de senzaţie. Iată programul tuturor serilor manifestării care se va desfăşura în perioada 7-10 noiembrie 2012.

   

Festivalul de Teatru „Toma Caragiu” Ploieşti, Ediţia a II-a, 7-10 noiembrie 2012

Teatru Film

teatrulTomaCaragiuA început numărătoarea inversă pentru cel mai aşteptat festival de teatru al ploieştenilor. Timp de patru zile, municipiul va deveni gazda uneia dintre cele mai dorite ediţii ale manifestării, vreme în care, pe scenele locale vor urca actori de renume care vor evolua în piese cu o tematică specială.

   

Actorii ploieşteni participă la Festivalul Naţional de Teatru din Capitală

Teatru Film

teatrulTomaCaragiuÎn cadrul Festivalului Naţional de Teatru, în seara zilei de luni, 29 octombrie, la sala Teatrului „Bulandra" din Bucureşti, Teatrul „Toma Caragiu" Ploieşti prezintă spectacolul „Năpasta", de I. L. Caragiale.
Prima reprezentaţie a actorilor ploieşteni din acestă seară va avea loc la ora 18.00, iar cea de-a doua va începe la ora 21.30, la Teatrul „Bulandra" din Bucureşti. Spectacolul „Năpasta", de I. L. Caragiale, este realizat în

   

MINICINEMA

Teatru Film

images 3MINICINEMA – programul programul special pentru copii şi adolescenţi, revine la Cinemateca Română
Începând cu sfârşitul lunii septembrie, în fiecare week-end, Cinemateca Română reia programul său intitulat „Minicinema”. Astfel, în cele două săli ale Cinematecii – Eforie (Sala Jean Georgescu, Str. Eforie nr. 2) şi Union (Sala Paul Călinescu, Str. Ion Câmpineanu nr. 21) –, vor fi prezentate filme pentru copii şi adolescenţi, producţii europene recente, apreciate în întreaga lume, unele dintre ele în premieră naţională.

Preţul biletului de intrare: 5 lei/persoana.

   

Page 11 of 21