Friday, May 24, 2024
   
Text Size

Crucea Roşie Prahova nu a uitat de oamenii aflaţi în nevoie

Oameni printre noi

crucea rosie decembrie 2012 3Crucea Roşie Filiala Prahova, prin Banca de Alimente, a reuşit, şi la finalul anului 2012, să strângă suficiente pachete pentru a ajuta oamenii aflaţi în nevoie. Vezi aici imagini de la donaţia Crucii Roşii Române Filiala Prahova.


Peste 60 de bătrâni fără aparţinători, persoane cu handicap şi familii cu mulţi copii, având venituri foarte mici sau chiar fără venituri au beneficiat, şi la finalul anului trecut, de ajutorul Crucii Roşii prahovene. Deşi anul nu a fost unul foarte prosper, prin programul Banca de Alimente s-a reuşit strângerea de pachete neperisabile pentru cei mai săraci prahoveni.crucea rosie decembrie 2012 4
„Este vorba de alimentele de bază care nu trebuie să lipsească dintr-o casă: zahăr, ulei, făină, orez, paste făinoase, conserve de tomate, mălai, dar şi dulciuri. Este un efort pe care îl facem cu toată inima şi suntem mulţumiţi că îi putem ajuta pe aceşti oameni care nu au nicio posibilitate de a se descurca de săbători", ne-a declarat Gabriela Rădulescu, director al Crucii Roşii filiala Prahova.
crucea rosie decembrie 2012 2Cum unii dintre beneficiari au fost persoane nedeplasabile, voluntarii organizaţiei umanitare s-au deplasat, ca de fiecare dată, la domiciliul acestora, pentru a le face o bucurie de sărbători.
Noi îi felicităm şi le garantăm sprijinul nostru pentru campaniile umanitare care vor avea loc şi în continuare!

Add comment


Security code
Refresh