Sunday, May 26, 2024
   
Text Size

200 de preşcolari şi elevi din Mădăras s-au implicat în Campania Asociaţiei Stea “De Crăciun fii mai bun!”

Oameni printre noi

 

DSCN1907-350x262În decembrie, Asociaţia Stea a lansat Campania “De Crăciun fii mai bun!”, o campanie umanitară menită să sprijine activităţil asociaţiei în programul pe care îl implementează alături de copiii şi tinerii străzii. Printre primele persoane care au răspuns pozitiv apelului la solidaritate se numără peste 200 de copii din localitatea Mădăras. Preşcolarii şi elevii, îndrumaţi de cadrele lor didactice, s-au implicat pentru a strânge fonduri şi donaţii pentru copiii şi tinerii străzii sătmăreni.

Au realizat afişe şi le-au postat în localitate, iar vreme de o săptămână, în cadrul atelierelor de lucru, au confecţionat obiecte decorative specifice sărbătorilor de iarnă. Acestea le-au pus în vânzare şi din cei 130 de lei strânşi se cumpără cele necesare pentru ca şi copiii străzii să se bucure de o masă cu produse tradiţionale de Crăciun.

 

Preşcolarii şi elevii din Mădăras au pregătit şi un spectacol pentru Asociaţia Stea, oferindu-le copiilor străzii pacheţele cu dulciuri, alimente, haine şi jucării. Şi elevii Liceului tehnologic “Anghel Saligny” din Turţ, cei din clasa a VI-a B şi colegii lor mai mari din clasa a VIII-a B le-au pregătit o surpriză constând în donaţii celor mai loviţi de soartă, copiilor şi tinerilor străzii.

 

Campania umanitară continuă, iar sătmărenii care doresc să sprijine Asociaţia Stea să le pregătească o masă de Crăciun celor peste 65 de copii şi tineri ai străzii sunt aşteptaţi la sediul centrului de zi al asociaţiei, Bulevardul Octavian Goga nr. 14.

 

articol scris de Ioana Pop Vladimirescu

Add comment


Security code
Refresh