Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Nu rata!

EVENIMENT INEDIT: Prahovenii sunt invitaţi „NOAPTEA LA ZOO”

Nu Rata!

leu noapteaReprezentanţii Parcului Memorial „Constantin Stere" au venit, vara aceasta cu o idee care ar putea să cucerească definitiv inima publicului iubitor de animale. „NOAPTEA LA ZOO" va fi un eveniment unic, la care toată lumea este invitată să înveţe câte ceva din comportamentul animalelor de la Grădina Zoologică aşa cum nu l-a mai văzut niciodată.

 

VENIŢI LA MARATONUL VINULUI! / DUMINICĂ, 9 IUNIE, sute de biciclişti se vor întrece în competiţia verii, la URLAŢI

Nu Rata!

MARVIN12 START TRASEE 30  55kmAflat la a treia ediţie, MARATONUL VINULUI este un concurs de ciclism montan, organizat de către Primăria Oraşului Urlaţi şi Fundaţia Quintus, cu scopul de a încuraja mişcarea în aer liber şi cu finalitate caritabilă. Evenimentul va avea loc DUMINCĂ, 9 IUNIE, în „oraşul dintre vii". Datorită interesului mare al participanţilor, organizatorii au fost nevoiţi să suplimenteze numărul de locuri pentru participarea la concurs.

   

Transilvanian Brunch, la Stejărişu

Nu Rata!

transylvanian brunchTaina slăninii depozitate în turn, tradiţie, muzică, gastronomie după reţete moştenite de secole, bucurie. Pe-un picior de plai în miez binecuvântat de Ardeal, unde o zi frumoasă de primăvară se preface în lumina unui praznic neîntrecut. La Stejărişu (Sibiu), sâmbătă, cât e ziua de lungă!
Acolo vă aşteaptă cu mare ospitalitate primul Transilvanian Brunch din 2013, care în luna mai are loc în satul Stejărişu, în limba germană, Probstdorf. VEZI PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTULUI.

   

ZILELE PLOIEŞTIULUI 24-26 mai 2013: PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTELOR

Nu Rata!

trupa arhaic PloiestiLa sfârşitul acestei săptămâni, timp de trei zile, între 24 şi 26 mai, Ploieştiul va îmbrăca haine de sărbătoare. Primăria municipiului organizează o serie de evenimente dedicate locuitorilor oraşului, cu invitaţi cunoscuţi şi multe surprize.

   

NOAPTEA MUZEELOR: Din PROGRAMUL MUZEELOR PRAHOVENE în seara de 18 MAI

Nu Rata!

noaptea muzeelor 2013Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa şi aflat, anul acesta, la a noua ediţie. Evenimentul este patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor (ICOM).

   

Page 10 of 77