Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Nu rata!

VREI SĂ FII VĂZUT? Vino la Conferințele Brand Yourself Grand Edition!

Nu Rata!

afis brand yourself complet micSeria Conferințelor Brand Yourself continuă, de data aceasta, cu un Grand Edition. „Efficiency in Human Resources. Costs & benefits" este tema evenimentului de la Howard Johnson Grand Plaza București, din 25 noiembrie 2014, începând cu ora 09.30.

 

CLUB RED ALERT PLOIEȘTI: „Un strop de folk” cu Emeric Imre și Titus Constantin

Nu Rata!

emeric imre si titus constantinPregătiți-vă pentru o seară frumoasă de toamnă la Ploiești, cu „Nebunul de Alb" al folkului românesc, nimeni altul decât Emeric Imre!

   

Majestatea Sa Mihai I Regele românilor vă invită la Palatul Elisabeta!

Nu Rata!

Regele-Mihai-IMajestatea Sa Regele Mihai I invită pe toți românii din țară și din Republica Moldova, care doresc să-i ureze la mulți ani cu ocazia zilei de naștere și zilei onomastice, miercuri, 19 noiembrie 2014, la evenimentul „Porți Deschise" de la Palatul Elisabeta.

   

KARPATIA HORSE TRIALS: Concurs hipic pe Domeniul Cantacuzino Florești

Nu Rata!

image003În weekendul 10-12 octombrie, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, va avea loc prima ediție a competiției ecvestre internaționale Karpatia Horse Trials. Iată care sunt surprizele evenimentului.

   

NOBEL 2014. Premiul pentru CHIMIE, câştigat de ROMÂNUL ŞTEFAN HELL, alături de doi colegi. MIRCEA CĂRTĂRESCU, șanse mari la distincția pentru LITERATURĂ

Nu Rata!

premiul-nobel-pentru-pacePremiul Nobel 2014 pentru Chimie a fost câştigat de către trei cercetători, Eric Betzig, Stefan W. Hell şi William E. Moerner, laureatul ŞTEFAN HELL fiind născut în România, la Arad. Scriitorul Mircea Cărtărescu are șanse mari la Premiul Nobel pentru Literatură, care va fi atribuit joi, 9 octombrie.

   

Page 3 of 77