Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Nu rata!

ALIANŢA NAŢIONALĂ PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI: 90 de ani de la naşterea Reginei Ana a României

Nu Rata!

Regina Ana a RomanieiMiercuri, 18 septembrie, Regina Ana a României împlineşte 90 de ani. Cu acest prilej, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei organizează întâlniri culturale în mai multe oraşe din ţară.

 

PRAHOVA CULTURALĂ: Noaptea Cercetătorilor, săptămâna viitoare, la SINAIA

Nu Rata!

noaptea cercetatorilor sinaiaPe 27 septembrie, peste 300 de oraşe europene, inclusiv româneşti, vor sărbători Noaptea Cercetătorilor. La eveniment vor participa sute de oameni de ştiinţă.

   

PLOIEŞTIUL CULTURAL: NU RATAŢI „FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre”, pe 11-12 OCTOMBRIE!

Nu Rata!

fest castanilorS-a dat STARTUL ÎNSCRIERILOR pentru interpreţii de muzică folk din toată ţara la „FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre" din acest an! Toţi cei interesaţi să participe la concurs au la dispoziţie două săptămâni să trimită înregistrările.

   

„Zilele Prieteniei” la Sala Sporturilor Ploieşti: Un nou hit şi multă bere!

Nu Rata!

zilele prieteniei bergenbierZilele Prieteniei îi vor aduce pe scena Sălii Sporturilor din Ploieşti, în serile de 6 şi 7 iulie, pe Cargo, Viţa-de-Vie, Mărgineanu & Band, Partizan, Pistol cu Capse, Paraziţii, Alternosfera, Nightlosers, E.M.I.L. şi „We singing colors".

   

MOȘTENIRE: IA ROMÂNEASCĂ

Nu Rata!

ieBluza românească pe care o numim IE este reprezentativă pentru folclorul românesc. Româncele au păstrat tradiția de a coase aceste bluze, din generație în generație. Broderia este cusută manual și poate fi considerată ca fiind o adevărată operă de artă. Orice model are istoria sa particulară, provenind ca stil, din diversele regiuni istorice ale provinciilor românești.

   

Page 9 of 77