Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Nu rata!

MARATONUL VINULUI 2014: VARA VINE PE BICICLETĂ LA URLAȚI!

Nu Rata!

maraton vin traseu familyNu ratați cea de-a patra ediție a Maratonului Vinului, care va începe duminică, 8 iunie, la Urlați. Este cea mai mare întâlnire ciclistică a verii, un concurs MTB caritabil,organizat într-una dintre cele mai frumoase zone din România. Maratonul Vinului atrage, anual, mii de pasionați ai sportului pe două roți. Iată care sunt noutățile pentru acest an.

 

DRAJNA ÎN SĂRBĂTOARE: Ionuț Dolănescu invitat la Zilele Comunei

Nu Rata!

ionut dolanescu scenaCea de-a XV-a ediţie a seriei de evenimente dedicate Zilei Comunei Drajna va avea loc în perioada 31 mai - 1 iunie. Cap de afiş în seria de spectacole organizate cu acest prilej va fi cunoscutul interpret de muzică populară, Ionuţ Dolănescu.

   

PLOIEȘTI: Evenimentele dedicate Zilei Copilului, mutate din cauza codului galben de ploi

Nu Rata!

ploiesti magie feerie si povesti ultimul  - CopyAcțiunile programate în cadrul Festivalului de artă stradală pentru copii și tineret „MAGIE, FEERIE ȘI POVEȘTI", organizat în perioada 30 mai – 1 iunie, de către municipalitate, ar putea fi mutate în incinte disponibile, dacă vremea nu va permite desfășurarea lor în aer liber. Iată programul și noile locații ale evenimentelor.

   

Noaptea Muzeelor în Ploiești: Mii de vizitatori au trecut pragul instituțiilor de cultură din municipiu. GALERIE FOTO

Nu Rata!

turisti muzeul petroluluiNoaptea de sâmbătă spre duminică a fost, pentru mii de ploieșteni, singura din an în care au trecut pragul muzeelor din municipiu. Chiar și așa, evenimentul a fost unul de succes, iar turiștii au avut ce vedea și ce învăța.

   

ORA PĂMÂNTULUI 2014: Stingeți lumina pe 29 martie!

Nu Rata!

earth-hourTreisprezece orașe din România s-au înscris în competiţia pentru titlul Capitala Earth Hour 2014, Ora Pământului urmând să fie marcată în acest an în 29 martie, în intervalul 20.30 - 21.30, prin stingerea luminilor și diverse activități, informează WWF România.

   

Page 5 of 77