Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Nu rata!

Apicultorii se pregătesc de sărbătoare: TÂRGUL MIERII a ajuns la cea de-a zecea ediţie!

Nu Rata!

targul mierii 2015 afisAsociația Apicolă Valea Prahovei şi Primăria Municipiului Câmpina organizează cea de-a X a ediţie a Târgului Mierii, care va avea loc în perioada 20-22 februarie 2015 la Câmpina.

 

PREMIERĂ LA SINAIA / Ziua Mondială a Zăpezii 2015: Duminică, pe Pârtia Nouă - Gondola 1

Nu Rata!

ziua mondiala a zapezii 2015 Pe data de 18 ianuarie, pe Pârtia Nouă – Gondola 1 de la Sinaia, va avea loc prima ediție a Zilei Mondiale a Zăpezii - WORLD SNOW DAY 2015. Toți cei prezenți pe pârtie în acestă zi, vor fi parte dintr-un eveniment grandios, având ca temă centrală ZĂPADA! Este cea mai mare sărbătoare pe zăpadă din an, ediția de anul acesta fiind organizată în mai mult de 500 de staţiuni montane din 43 de țări.

   

Biblioteca judeţeană „Nicolae Iorga” Prahova: „Cultura națională ne ține uniți, ne dă o familie și o casă spirituală”. Programul activităţilor cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Nu Rata!

afis ziua culturii nationale 2015Consiliul Judeţean Prahova organizează joi, 15 ianuarie 2015, manifestări prilejuite de sărbătorirea Zilei Culturii Naționale. Depuneri de flori la statuile marilor oameni de cultură, alocuțiuni ale autorităților, dar și activități artistice fac parte din programul sărbătorii.

   

PREMIERĂ LA RÎFOV: BOBOTEAZA CAILOR 2015

Nu Rata!

BOBOTEAZA CAILORDupă mai mult de zece ani, locuitorii din Rîfov sărbătoresc Boboteaza într-un mod inedit: primarul Costin Cazanciuc va organiza Boboteaza Cailor, eveniment menit să pregătească cea mai importantă sărbătoare organizată în cinstea lor, în acest an: Ziua Comunei.

   

SPECTACOL DE MOȘ NICOLAE LA AFI PALACE: „GHETUȚA CU CADOURI”

Nu Rata!

GHETUTA CU CADOURI 2014 FINAL K3

Casa de Cultură „I.L.Caragiale" a Municipiului Ploieşti organizează vineri, 5 decembrie 2014, spectacolul „Ghetuţa cu cadouri".

   

Page 2 of 77