Monday, November 23, 2020
   
Text Size

„Lady Bubbles Show” la Tălmaciu şi la Sibiu

Nu Rata!

pliant Bimbo intBimbo Circus prezintă un spectacol de cinci stele, unic în România: Lady Bubbles Show! Un regal de virtuozitate, talent, trudă şi magie.

Bubbles Fantasia 1Stele ale circului, mai presus de imaginaţie, vor crea o lume de basm. Nimic nu e prea mult: jonglerii rapide care anulează spaţiul şi răstălmăcesc legile gravitaţiei, cu inflexiuni din tradiţia artei chinezeşti, acrobaţii de înaltă clasă care ridică sala în picioare, jocuri periculoase şi fascinante cu focul şi cu cuţitele, inspirate de vechii fachiri sau amintind de lumea piraţilor ori de cea orientală.
Nu vor lipsi clovnii care ştiu să facă fericiţi copiii cu giumbuşlucuri păstrate cu taină din tată în fiu, muzica veselă, dar nici dresurile haioase de câini şi porumbei.
Totodată, spectatorii vor fi martorii fascinantei lumi a baloanelor vrăjite de săpun, într-un număr unic în Europa.
Toate acestea au fost trudite şi aduse la rang de artă în spectacolele destinate să ducă bucurie şi culoare prin artişti desăvârşiţi, care au cules aplauze pe multe meridiane.
Pe cei patru virtuozi ai manejului (arenei de circ) îi puteţi întâlni în spectacolele care vor avea loc vineri, 1 martie, de la orele 17.30, la Casa de Cultură din Tălmaciu şi sâmbătă, 2 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, începând cu orele 14.00 şi 17.30.

Comments  

 
0 #1 Magic Bubble ShowDima 2013-03-03 12:58
Aici gasiti "spectacol unic " in Romania cu baloane de sapun .
Magic Bubble Show by Claudia Stroe

http://www.youtube.com/watch?v=OAVLNO4fRiw
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh