Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Nu rata!

Nu rata la CAMPIONATUL DE TABLE de la Bușteni! Vezi programul integral

Nu Rata!

campionat table busteniÎnceputul toamnei aduce la Bușteni o interesantă competiție adresată amatorilor și jucătorilor pasionați de TABLE. Buștenarii cu vârsta de peste 16 ani, din toate cartierele, sunt așteptați să participe la această primă ediție a „Campionatului Local de Table - Bușteni 2014".

 

Festivalul Sinaia Forever la a XX-a ediție: Pentru trei zile, stațiunea se va transforma în centrul eleganței și al faptelor bune!

Nu Rata!

afis sinaia foreverÎntre 26 și 28 septembrie va avea loc cea de-a XX-a ediție a Festivalului Sinaia Forever. Timp de 19 ani, organizatorii evenimentului au adus în prim-plan o temă, de impact și actualitate, care a dominat activitățile din cele trei zile de Festival. Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orașul faptelor bune, centrul eleganței și bunului gust, a muzicii de calitate și a spectacolelor în aer liber.

   

CLUB RED ALERT PLOIEȘTI: PROGRAMUL CONCERTELOR PÂNĂ LA 1 NOIEMBRIE!

Nu Rata!

sigla mare red alertCLUB RED ALERT PLOIESTI a stabilit programul concertelor până la data de 1 noiembrie 2014. Sămbătă, 13 septembrie - DJ Vlad Petre, joi, 18 septembrie - Alexei și Profu' de Bass, sâmbătă, 20 septembrie - Pistol cu capse, iar vineri, 26 septembrie - Kazi ploae. De pe scena Clubului red Alert nu vor lispi nume mari, chiar și din afara țării. Vezi mai jos ce surprize promite Văru'!

 

   

UNDE IEȘIM ÎN WEEKEND? Concerte la Jazz Cafe!

Nu Rata!

jazz cafeÎn fiecare VINERI, la JAZZ CAFE din Ploiești, se cântă folk: de la ora 20.30 începe recitalul live susținut de Gabi Ciolan și Sebastian Ignat. Sâmbătă, distracția continuă cu AV BAND și cover music!

   

RED ALERT PLOIEȘTI / SHELTER FOR REDHEADS: With the redheads, for the redheads!

Nu Rata!

sigla mare red alertRoșcați și roșcate, aveți doar câteva zile la dispoziție să vă pregătiți de SHELTER FOR REDHEADS (summer edițion)! La CLUB RED ALERT PLOIEȘTI, sâmbătă seara, pe 9 august, dupa ora 22.00, va fi party pentru voi!

   

Page 4 of 77