Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Nu rata!

LICEUL „CARMEN SYLVA” PLOIEŞTI VĂ INVITĂ ÎN LUMEA ARTELOR!

Nu Rata!

afis liceul de arta pentru gradiniteLiceul de Artă „Carmen Sylva" din Ploieşti începe sesiunea de înscrieri pentru cursurile gratuite de pregătire a copiilor, în vederea admiterii în clasa I la clasele vocaţionale. Dacă aveţi un micuţ talentat, nu ezitaţi să îl duceţi la testele de aptitudini!

 

15 IANUARIE - Ziua Culturii Naţionale

Nu Rata!

mihai-eminescuZiua de 15 ianuarie, aleasă ca Zi a Culturii Naţionale, reprezintă data naşterii poetului naţional al românilor, Mihai Eminescu (1850-1889).

   

MUZEUL DE ISTORIE şi ARHEOLOGIE PRAHOVA: Profesorul Olga Petrescu despre Nicolae Simache

Nu Rata!

Muzeul-de-Istorie-si-Arheologie-PloiestiVineri, 6 decembrie, la orele 16.00, Muzeul Ceasului „Nicoale Simache" Ploieşti organizează serata muzeală „Sfântul Nicolae în spiritualitatea românească. Amintiri despre Nicolae Simache călător în oraşele italiene Veneţia şi Milano". Este o manifestare complexă prin care se cinsteşte memoria fondatorului muzeului care purta numele Sfântului Nicolae, recreându-se atmosfera prin care acesta îşi sărbătorea ziua numelui împreună cu prietenii şi colegii.

   

ZOO BUCOV: „Crăciunul animalelor” pe 23 decembrie!

Nu Rata!

zoo bucovAdministraţia Parcului Memorial „Constantin Stere" se pregăteşte pentru „Crăciunul Animalelor", un eveniment care a devenit deja o tradiţie pentru Grădina Zoologică.

   

PLOIEŞTI: TÂRGUL DE CRĂCIUN este deschis până la sfârşitul anului

Nu Rata!

targ-de-craciunPrimăria municipiului Ploieşti organizează, până pe 29 decembrie 2013, Târgul de Crăciun, în zona pietonală din centrul civic.

   

Page 7 of 77