Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Nu rata!

TRENUL REGAL opreşte la PLOIEŞTI

Nu Rata!

trenul regalDuminică, 1 decembrie 2013, cu ocazia Zilei Naţionale, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu vor efectua un drum simbolic, de la Gara Sinaia la Gara de Nord din Bucureşti, cu Trenul Regal.

 

CRUCEA ROŞIE: Apel umanitar pentru Filipine

Nu Rata!

filipineCrucea Roşie Română a lansat un apel umanitar de urgenţă în sprijinul victimelor taifunului Haiyan care a devastat Filipine.

   

TÂRG DE NUNŢI LA PLOIEŞTI: Clar Media Pro - brandul tău de imagine

Nu Rata!

rochie mireasaWeekendul care se apropie aduce un event important pentru toţi cei care vor să-şi reunească destinele. Asta pentru că viitori miri din Prahova şi nu numai, care au ales să îşi pună pirostriile în 2014 vor putea găsi într-un singur loc serviciile şi produsele ideale de care au nevoie pentru evenimentul vieţii lor.

   

MUZEUL JUDEŢEAN DE ISTORIE ŞI ARHEOLOGIE PRAHOVA: Expoziţia „1913. Al Doilea Război Balcanic şi Pacea de la Bucureşti”

Nu Rata!

expo 1913 sala coloanelorÎn perioada 14 noiembrie-20 decembrie 2013, Sala Coloanelor a Palatului Culturii din Ploieşti va găzdui expoziţia temporară 1913. Al Doilea Război Balcanic şi Pacea de la Bucureşti, organizată de Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie a României.

   

Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti, ediţia 2013-2014

Nu Rata!

burse jurnalistiBursele Europene JTI pentru Jurnalişti reprezintă un program de încurajare şi facilitare a pregătirii profesionale şi se adresează jurnaliştilor care doresc să obţină experienţă profesională în problematica europeană.

   

Page 8 of 77