Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Muzică

PHOENIX LA PLOIEŞTI: Entuziasm pe stadionul „Ilie Oană”. GALERIE FOTO

Muzică

concert phoenix ploiestiÎn seara de vineri, 31 mai, mii de ploieşteni au venit pe stadionul „Ilie Oană", nu pentru a-şi susţine echipa preferată de fotbal, ci pentru a se întâlni cu legenda muzicii rock româneşti, PHOENIX.

 

NU RATAŢI! SPECTACOL TRUPA ARHAIC ÎN PLOIEŞTI, ASTĂZI, 25 MAI

Muzică

trupa arhaicCLUB VALHALLA organizează SÂMBĂTĂ, 25 MAI, de la ora 20.00, un CONCERT EXTRAORDINAR TRUPA ARHAIC. Cei doi artişti ai folkului autohton, Nicolae Doboş şi Sorin Preda, se vor afla, din nou, în mijlocul prietenilor, după lansarea albumului „SĂ TACI", în cadrul seratei „Atitudini", de la Zilele Ploieştiului.

   

NU RATAŢI: TRUPA ARHAIC, DIN NOU PRINTRE PLOIEŞTENI, SÂMBĂTĂ, 25 MAI

Muzică

trupa ARHAIC in CONCERTVĂ AŞTEPTĂM CU DRAG LA DOUĂ DINTRE EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE ACESTI VERI: TRUPA ARHAIC ÎN CONCERTE LA PLOIEŞTI!

Sâmbătă, 25 mai, TRUPA ARHAIC va susţine un concert în Parcul Nichita Stănescu din Ploieşti. Invitat la Zilele Oraşului Ploieşti, grupul care a câştigat de departe Premiul de Popularitate la ediţia de anul trecut a Festivalului Castanilor - In memoriam Gabi Dobre" va dărui ploieştenilor, de această dată, atmosfera de folk cu ocazia seratei „Atitudini", a Casei de Cultură „I. L. Caragiale" , de la ora 17.00.

În aceeaşi seară, TRUPA ARHAIC va susţine un CONCERT DE SENZAŢIE pentru ploieşteni la CLUB VALHALLA din Ploieşti, strada Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 105, într-o atmosferă haiducească!

TRUPA ARHAIC va promova primul său album „SĂ TACI", dar şi melodii din următoarele albume pe care le va lansa în curând. MAI MULTE AFLAŢI CHIAR DE LA ARTIŞTI, SÂMBĂTĂ SEARA!

La CLUB VALHALLA sunt disponibile şi CD-urile cu albumul TRUPEI ARHAIC.

   

Doliu în lumea muzicii. Ray Manzarek, membru fondator al formaţiei The Doors, a murit

Muzică

Ray ManzarekRay Manzarek a decedat la vârsta de 74 de ani, într-o clinică din Rosenheim, Germania, după o lungă luptă cu cancerul. În ultimele sale clipe de viaţă, a fost alături de soţia Dorothy Manzarek şi fraţii Rick şi James Manzarek.

   

EUROVISION 2013: Danemarca este marea câştigătoare. România, pe locul 13

Muzică

cezar-ouatu eurovision 2013Reprezentantul României, Cezar Ouatu, a declarat, după ce şi-a susţinut reprezentaţia pe scena de la Malmö Arena (Suedia), că este deja un câştigător, pentru că este român şi pentru că a reprezentat România la cel mai înalt nivel.

   

Page 10 of 33