Tuesday, April 16, 2024
   
Text Size

Muzică

Operetă la Mediaş!

Muzică

amelia-antoniu-daniela-vladescuSala Traube Mediaş găzduieşte vineri, 12 octombrie începând cu ora 18.30, un concert exraordinar susţinut de două dintre cele mai apreciate soprane din România. Este vorba despre două soliste care au dus numele Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian" pe multe meridiane: Amelia Antoniu şi Daniela Vlădescu.
Evenimentul este

 

Lord Of The Dance, din nou, la Sibiu

Muzică

LORD OF THE DANCE111 octombrie, ora 20.00, Sala Transilvania a Casei de Cultură Sibiu: Lord of The Dance revine!

După ce, anul trecut, sibienii s-au bucurat de spectacolul unic oferit de lorzii dansului, iar cele două ore fascinante au fost insuficiente, anul acesta celebra trupă de dans irlandez revine la Sibiu. La Sala Transilvania din Sibiu, dansatorii companiei „Michael Flatley's Lord Of The Dance" îşi vor încânta fanii cu o poveste nouă, plină de suspans, efecte pirotehnice şi costume fabuloase.

   

Interviu BestMusic.ro/ Florin Chilian: „Albumul viitor va fi o surpriză aiuritoare!”

Muzică

florin chilianÎnaintea concertului pe care îl va susţine mâine, 11 octombrie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, reporterul BestMusic a stat puţin de vorbă cu muzicianul Florin Chilian despre începuturile sale în muzică, despre pasiunea sa pentru ciclism, dar şi despre planurile sale de viitor.
Florin va cânta la Hard Rock Cafe piese de pe viitorul său album, aşa că puteţi cumpăra online bilete la concert pe site-ul www.iabilet.ro: plătiţi cu cardul sau prin PayPal şi veţi primi biletele pe e-mail! Preţul biletelor este de 50 de lei (loc la masă) sau 70 de lei (VIP - loc la masă în faţa scenei – număr limitat).

Interviu cu Florin Chilian

   

Therion, pe 19 octombrie, la Arenele Romane

Muzică

therion-posterÎn 2012 THERION sărbătoreşte 25 de ani de activitate, prin lansarea unui nou material discografic, lansat în luna septembrie şi care va fi promovat printr-un mega-turneu european intitulat „Flowers Of Evil Tour Europe" („Le fleurs du mal"). Concertul din România, organizat de Promusic Events şi revista Maximum Rock (producător Nelu Brânduşan), va avea loc într-un cort special amenajat şi încălzit prin instalaţii de climatizare de mare putere.

   

Gala Premiilor Uniunii Muzicienilor Interpreţi

Muzică

dan-grigorePianistul Dan Grigore şi îndrăgita interpretă şi culegătoare de folclor Sofia Vicoveanca, împreună cu alţi artişti au primit premii de excelenţă pentru întreaga activitate, în cadrul ediţiei a doua a Galei Premiilor Uniunii Muzicienilor Interpreţi din România (UNIMIR), care la începutul lunii octombrie, la Palatul Cantacuzino-Enescu din Bucureşti.

   

Page 10 of 22