Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Muzică

FESTIVALUL CASTANILOR - In memoriam Gabi Dobre: Premii tentante pentru artiștii folkului, în acest an, la Ploiești

Muzică

FESTIVALUL CASTANILOR 2014 BANNERAU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA „FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre", CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ FOLK, EDIȚIA a XV–a, PLOIEȘTI 2014.

 

RED ALERT LIVE MUSIC CLUB / LANSARE DE ALBUM: RAKU – „7” în PLOIEȘTI

Muzică

RAKU LANSARE ALBUM 7SÂMBĂTĂ, 19 iulie, continuă concertele în CLUB RED ALERT din PLOIEȘTI. Raku își lansează cel mai recent album solo, intitulat „7".

   

NU RATAȚI! Vaya Con Dios, în concert la Sala Palatului pe 5 octombrie

Muzică

vaya con diosVaya Con Dios revine la București, în „Farewell Tour", pe 5 octombrie, la Sala Palatului. Concertul din România a fost organizat la cererea numeroșilor admiratori ai artistei.

   

ŞOC în lumea muzicii: Tina Turner a suferit un atac cerebral

Muzică

Tina-TurnerCelebra Tina Turner (74 de ani) se află în stare gravă, în urma unui atac cerebral. Zvonurile cu privire la starea de sănătate a artistei au început de acum câteva săptămâni, însă au fost negate de reprezentanții artistei. Însă, de atunci, Tina Turner nu a mai fost văzută în public!

   

UPG PLOIEȘTI: Începe Concursul Național de Dans ediția a IX-a

Muzică

concurs dansCasa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului, în parteneriat cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează miercuri, 21 mai şi joi, 22 mai 2014, începând cu ora 18.00, Concursul Naţional de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US", ediţia a IX-a. Competiția deja de tradiție reuneşte în fiecare an cele mai valoroase formaţii de dans din ţară.

   

Page 6 of 33