Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Muzică

Programul Festivalului Folk You! Florian Pittiș ediția a X-a

Muzică

programul-festivalului-folk-you-florian-pitti-edi-ia-a-x-a-18488696Festivalul Folk You! Florian Pittiş este un fenomen. Ca fenomen, nu se putea cantona doar în muzică şi poezie, trebuia să aibă şi o dimensiune socială. A devenit portdrapel al Mişcării de Rezistenţă.

 

Trei zile de jazz-rock în Câmpina: Vezi programul oficial al Festivalului

Muzică

irina sarbu ciprian parghelDe joi, 31 iulie, până sâmbătă, 2 august, iubitorii muzicii bune sunt așteptați la Câmpina, unde are loc cea de-a patra ediție a Festivalulului JazzRock. Concertele se vor desfășura la ștrandul de la Casa Tineretului și la Clubul Live.

   

RED ALERT: DYNFARI și VOID FORGER în PLOIEȘTI

Muzică

dynfariConcertul de luni seara, din Club RED ALERT Ploiești, a fost, cu siguranță, o premieră pentru orașul obișnuit cu folkul. Evenimentul a dovedit că și în Ploiești se poate black metal.

   

RED ALERT: LA PLOIEȘTI, săptămâna începe cu DYNFARI din Islanda

MuzicăDYNFARI-PloiestiPloieștiul are, în sfârșit, un show black metal cum se cuvine! Aflată pentru prima dată în România, în cadrul unui turneu european, trupa islandeză DYNFARI va urca, luni, pe scena clubului RED ALERT.

   

„In beards we trust” / DJ OZZY: „Ploieștenii au alt flow. E foarte greu să îi ridici la dans, dar dacă ești atent la public, iese un event foarte fain”

Muzică

sigla red alertDJ, barman, fost alpinist și salvamontist, DJ Ozzy sau Ozzy Alex devine nelipsit din CLUB RED ALERT. Este organizator al unuia dintre proiectele de entertainment care atrage sute de persoane în cluburile din toată țara: „In beards we trust". Cum, vineri, a făcut atmosferă la Ploiești, ne-a dezvăluit mai multe despre acest eveniment.


 

 

   

Page 5 of 33