Tuesday, May 21, 2024
   
Text Size

Muzică

CONCERT: Elevii de la Liceul de Artă „Carmen Sylva” vor evolua pe scena Filarmonicii

Muzică

Liceul de Arta PloiestiElevii Liceului de Artă „Carmen Sylva" din Ploieşti încep seria de concerte pe scena Filarmonicii „Paul Constantinescu". Joi 31 ianuarie 2013, de la ora 19.00, mai mulţi tineri instrumentişti îşi vor demonstra talentul în faţa publicului, sub bagheta cunoscutului dirijor Ovidiu Bălan.

 

Trupa „NU PARCAȚI” concertează la OK Pub Ploieşti, 1 februarie 2013

Muzică

afis 2013Primul concert pe anul 2013 al trupei pop-rock „Nu Parcați" va avea loc vineri, 1 februarie, la OK Pub din Ploiești (str. Golești, nr. 29), începând cu orele 21:00.

   

“9(Nouă)” – Daniel FăT - Balade de poveste

Muzică

481741 10151170883618730 812929769 nDaniel FăT, actor, improvizator şi cantautor de muzică folk, absolvent al Facultăţii de Teatru, secţia Actorie promoţia 2000, la UAT Tg. Mureş. Momentan actor-colaborator şi membru al trupei “Passe-Partout”, condusă de Dan Puric. În zona muzicală - discografie de 4 albume CD, apărute în România la Casa de discuri A&A Records Warner Music Licensee. (vizitaţi www.danielfat.ro  si www.alma.ro, la pag Daniel Făt şi exemplele în MP3, sau pt. mai multe informaţii, căutaţi pe www.google.com ”Daniel Făt”).

Ideea conceperii unui nou album Daniel FăT numit provizoriu „9(Nouă)” a venit din cererea publicului faţă de cântecele sensibile, lirice, cu atmosferă de baladă, ce te pot pune pe gânduri sau care stârneasc autoanaliza, pofta de viaţă. Aparent melancolice, poveştile lui Daniel Făt sunt optimiste.

       „9(Nouă)” se vrea o poveste, ca un fel de teatru-cinema-audio purtând ascultătorul în diverse zone  de abordare muzicală, de la folk la rock, de la sunete de instrumente autohtone, la unele exotice, de la muzica de relaxare la cea care dă pofta de dans, trecând prin diverse stări şi atitudini. Noul album va cuprinde 11 piese (prolog - 9 balade – epilog), pe versurile unor textieri şi poeţi valoroşi, mai mult sau mai puţin cunoscuţi pe plan naţional sau internaţional. Vă invit să susţineţi realizarea acestui proiect, prin achiziţionarea anticipată a albumului.Vă stă la dispoziţie Daniel FăT – actor, zdranganitor si improvizator , tel. 0721 114071  / 0744 872920 / This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

 

   

Tangoul Argentinian cucereşte Timişoara

Muzică

tangoPasiunea pentru dansul de odinioară, supleţe, eleganţă, şi dragoste de frumos vă trebuie pentru a păşi în tainele celebrului tangou! Înarmaţi cu dorinţa de a descoperi latura creativă şi artistică, o puteţi face, voi, pasionaţii de tango! Nu uiataţi, sunteţi aşteptaţi să participaţi la lecţia deschisă organizată de Şcoala de Tango Argentinian – Tango Embrace din Timişoara.

   

„Anotimpurile” de Vivaldi, la Opera Română din Cluj

Muzică

Opera ClujIubitorii de balet din Cluj şi nu numai au un motiv de bucurie. Anul muzical clujean se deschide la Opera Română din Cluj-Napoca, vineri, 11 ianuarie, cu o seară de balet ce aduce în scenă o impresionantă montare a „Anotimpurilor" de Antonio Vivaldi - reprezentant de seamă al barocului muzical veneţian - în regia şi coregrafia semnate de Vasile Solomon şi scenografia lui Valentin Codoiu.

   

Page 5 of 22